AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ψάχνει την πρώτη νίκη η ΑΕΚ Β κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο

Η ΑΕΚ Β θέλει να αφήσει πίσω την ήττα στην Καρδίτσα από την Αναγέννηση και να πάρει την πρώτη φετινή νίκη στο πρωτάθλημα της Super League 2. Για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο της ΑΕΛ στο Σεραφείδιο σήμερα στις 4 το απόγευμα.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα θέλει δεδομένα να έχει μια πολύ καλύτερη πορεία σε σχέση με την περσινή, όπου βρέθηκε στο φάσμα της ζώνης του υποβιβασμού. Kαι στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν της, θα ήθελε να ξεκινήσει να μαζεύει και τους πρώτους της βαθμούς.

Το φετινό πρωτάθλημα έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με το περσινό. Δεν είναι μόνο ο μειωμένος αριθμός των ομάδων, αλλά η αλλαγή του φορμάτ διεξαγωγής του πρωταθλήματος, καθώς θα περιλαμβάνει playoffs και playouts. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στις πρώτες πέντε θέσεις του πρωταθλήματος θα παίξουν στα playoffs ανόδου, τα οποία θα διεξαχθούν σε δύο γύρους (και δύο ρεπό). Οι ομάδες που θα τερματίσουν πρώτες στους δύο ομίλους θα προβιβαστούν στη Stoiximan Super League, όπως συνέβαινε και πέρυσι. Οι ομάδες που θα τερματίσουν στη 13η και τη 12η θέση (13 ομάδες έχει μόνο ο Βορράς πλέον εφόσον συμμετάσχει ο Αλμωπός) θα υποβιβαστούν απευθείας στη Γ’ Εθνική, ενώ οι ομάδες που θα τερματίσουν στις θέσεις 6-11 θα παίξουν στα playouts. Εκεί οι τρεις τελευταίοι θα υποβιβαστούν στη Γ’ Εθνική. Οι ομάδες θα κουβαλήσουν τους μισούς βαθμούς στα παιχνίδια του μίνι πρωταθλήματος (αν μια ομάδα τερματίσει στην κανονική διάρκεια με 48 θα παίξει στα playoffs ή τα playouts με 24 βαθμούς). Στα playoffs και τα playouts συμμετέχουν και οι ομάδες Β, οι οποίες πλέον δεν αποφεύγουν τον υποβιβασμό, καθώς αν πέσουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού συνεχίζουν στη Γ’ Εθνική κατηγορία.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Ο 29χρονος ρέφερι, Παντελής Τζαμουτζαντώνης, από τον σύνδεσμο Χίου, με καταγωγή από την Αίγινα, κλήθηκε να διαιτητεύσει την αναμέτρηση. Βοηθοί του ο Βασίλης Μωϋσιάδης (Γρεβενών) και ο Ισίδωρος Αρμακόλας (Κυκλάδων). Τέταρτος θα είναι ο Γιάννης Ανδρικόπουλος (Κυκλάδων) και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Ηλίας Αλεξέας από την Ε.Π.Σ. Μεσσηνίας.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τα εισιτήρια του αγώνα

-Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί μισή ώρα μετά την έναρξη του αγώνα.

-Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς εισιτηρίου από την ιστοσελίδα www.ticketmaster.gr ή και τηλεφωνικά στο 2111981535, μέσω του τηλεφωνικού κέντρου της Ticketmaster Hellas, το οποίο λειτουργεί Δευτέρα με Κυριακή 10:00-21:00 (εκτός αργιών), για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Οι πληρωμές μπορούν να πραγματοποιηθούν με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και ολοκληρώνονται κατά την έναρξη κάθε αγώνα.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Θύρα 1: 10€ (Παιδικά 5€)
Θύρα επισήμων: 15€ (Παιδικά 5€)

-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).

-ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά και οι έφηβοι έως και 17 ετών.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ επισημαίνει στους φιλάθλους τα εξής:

– Η πώληση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο ηλεκτρονικά

– Η είσοδος των παιδιών έως 10 ετών είναι ελεύθερη σε περίπτωση διαθεσιμότητας

– Κατά την άφιξή τους στο ΣΕΡΑΦΕΙΔΕΙΟ, οι φίλαθλοι οφείλουν να υπακούσουν στις εντολές του προσωπικού ασφαλείας για τη δίοδο και τη στάθμευση των οχημάτων τους, να περιορίσουν το χρόνο παραμονής τους σε κοινόχρηστους χώρους και να κατευθύνονται άμεσα προς τη θέση τους.