AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη ήττα για την ΑΕΚ Β (1-0) από την Καλλιθέα

Την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα της Super League 2 γνώρισε η ΑΕΚ Β, καθώς έχασε από την Καλλιθέα με 1-0 σε συνάντηση της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο “Γρηγόρης Λαμπράκης”.

Στο 15′ ο Γερολέμου έκανε ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο άουτ, σε φάση στην οποία στον παίκτη της ΑΕΚ έγινε και φάουλ, το οποίο δόθηκε στη συνέχεια. Τα λεπτά πέρασαν μέχρι να έρθει η επόμενη φάση. Αυτή ήταν στο 34′ με το σουτ του Γιούση από τα όρια της περιοχής με το αριστερό, ο Βοσνιάδης κατάφερε να αποκρούσει με υπερένταση! Ένα λεπτό αργότερα σε φάση διαρκείας της Καλλιθέας, ο Νάτσης έκανε ένα γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, με τη μπάλα να χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Χατζηεμμανουήλ. Η τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 39′.  Σέντρα του Χριστόπουλου από δεξιά, ο Κοσίδης έπιασε μια κεφαλιά μέσα από την περιοχή, αλλά δε βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλλιθέα είχε δεύτερο δοκάρι. Στο 46′ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Κύργιας πήρε την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής της ΑΕΚ, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 58′ ο Γιούσης εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι, ο Μουστακόπουλος έκανε εξ επαφής σχεδόν την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων! Στο 70′ το σουτ του Μπούση πέρασε κόρνερ μετά από κόντρα, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Κοσίδης έκανε με τη μια το γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ! Στο 80′ η Καλλιθέα ήταν αυτή που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Ο Κωστίκας με σουτ μέσα από την περιοχή για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η ΑΕΚ αντέδρασε με σέντρα σουτ του Αμούρ με εξωτερικό φάλτσο, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι του Βοσνιάδη. Έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Βοσνιάδης, Ρέντζας, Κύργιας (77′ Χατζηδίμπας), Ευαγγέλου, Κοντοχρήστος (62′ Βασιλούδης), Τσιντώνης (77′ Κωστίκας), Μπουλούλης, Νάτσης, Ρώσσης, Μουνιέ (72′ Σαντάνα), Μαρουκάκης (72′ Κονέ).

ΑΕΚ: Χατζηεμμανουήλ, Αρβανίτης (46′ Ρουκουνάκης), Κορνέζος, Γιαννούτσος, Ραντόνια (60′ Παρράς), Γερολέμου (60′ Αμούρ), Μουστακόπουλος, Μπούσης (74′ Κάτσικας), Ε. Χριστόπουλος, Γιούσης (74′ Γκαρσία), Κοσίδης.