AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Νίκη με τον λαό της θέλει η ΑΕΚ για να επιστρέψει η ηρεμία και να καθαρίσει το μυαλό της

Μια απαιτητική και συνάμα δύσκολη πεντάδα αγώνων (Ντιναμό Ζάγκρεμπ, Πανσερραϊκός, Αντβέρπ) ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ με πρόσημο να μην είναι θετικό μιας και δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, αλλά ταυτόχρονα άφησε εντός έδρας βαθμούς για το πρωτάθλημα.

Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα καλείται από απόψε να βάλει νέες βάσεις και να φύγει νικήτρια από το Πανθεσσαλικό με αντίπαλο το Βόλο. Σε αυτό το παιχνίδι οι κιτρινόμαυροι θα έχουν τη βοήθεια του κόσμου τους ο οποίος αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών. Η ΑΕΚ χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη για να επανέλθει η ηρεμία αλλά και να καθαρίσει το μυαλό της. Το ματς είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 21:30 με τηλεοπτική κάλυψη από το Cosmote Sport 1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι υπάρχουν τρεις σοβαρές απουσίες. Αυτές του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος θα είναι έτοιμος μετά τη διακοπή, αλλά και των Γκατσίνοβιτς και Πισάρο. Ο Σέρβος έχει ένα μυικό πρόβλημα στο δεξί πλευρό και ο Μεξικανός ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ:

Στάνκοβτιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Φέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Ζίνι.

ΨΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ Ο ΒΟΛΟΣ

Δεν είναι όμως μόνο η ΑΕΚ που ψάχνει την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα αλλά και ο Βόλος, καθώς στις δυο πρώτες αγωνιστικές ήρθε ισοπαλία (2-2) με τη Λαμία στην έδρα του και ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό 3-0 στη Λεωφόρο.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ 11ΑΔΕΣ

Με σιγουριά δεν μπορούμε να πούμε ποιο θα είναι το αρχικό σχήμα των δύο ομάδων. Ωστόσο σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές. Έτσι πιθανές 11άδες μπορεί να είναι οι παρακάτω:

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Σιαμπάνης, Άλχο, Κρούζλιακ, Σιέλης, Λούνα, Κόμπα, Τσοκάνης, Γκλάβτσιτς, Ντέλετιτς, Μαχαίρας, Μραζ.

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον, Τσούμπερ, Πόνσε.