AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Με Σεϊρεκίδη οι πρωταθλητές απέναντι στην Πυλαία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

Την πορεία της για να υπερασπιστεί τα σκήπτρα της ξεκινά η ανδρική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ που σήμερα (23/09, 13:00) φιλοξενεί την ΑΕΣΧ Πυλαίας στο «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα της Handball Premier.

Οι Πρωταθλητές έχουν αφήσει πίσω τον αγώνα του Σούπερ Καπ και επικεντρώνονται στο να ξεκινήσουν με το «δεξί» το Πρωτάθλημα κόντρα σε μία δυναμική ομάδα.

Άπαντες αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμο της ομάδας. Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται έξω από το γήπεδο, με κόστος 5€. Για περισσότερες λεπτομέρειες δείτε εδώ.

Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την αναμέτρηση από το AEK A.C. TV.

Στον πάγκο του «Δικεφάλου» θα καθήσει ως υπηρεσιακός προπονητής ο Στέλιος Σεϊρεκίδης, ο οποίος έχει στη διάθεσή του όλους τους αθλητές του.

Ο Χάρης Μάλλιος δήλωσε στο aek.gr: «Να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε όλους τους συντελεστές του αθλήματος και όλοι μας με καθημερινή προσπάθεια να πάμε το άθλημα ένα βήμα πιο μπροστά. Ξεκινάμε το πρωτάθλημα με πίστη, απαιτήσεις και εμπιστοσύνη στην ομάδα και στους εαυτούς μας ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς αυτοί που θα χαμογελάσουν και θα φτάσουν στην κατάκτηση του νταμπλ. Από εκεί πάρε κάθε αρχή και δύσκολη. Δυστυχώς για εμάς ξεκίνησε η χρονιά με την απώλεια του Super Cup. Οφείλουμε να προχωρήσουμε ενωμένοι και συντονισμένοι στην δύσκολη και απαιτητική συνέχεια και να λειτουργήσουμε για το καλό της ομάδας και του συνόλου ώστε να φτάσουμε στην επίτευξη των στόχων μας. Χρειαζόμαστε τη στήριξη, την εμπιστοσύνη και τη φωνή των οπαδών μας οι οποίοι δεν έχουνε σταματήσει να υποστηρίζουν την ομάδα στα δύσκολα και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα πράξουν και τώρα και θα είναι δίπλα μας».