AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Θέλει να μεγαλώσει το… απόλυτο η ΑΕΚ

Εντός έδρας συνεχίζεται η πορεία της ΑΕΚ στη Volley League Γυναικών, με την «Ένωση» να φιλοξενεί τους Πρωταθλητές Πεύκων (25/11, 18:45) στο ΕΑΚ Ολυμπιακού Χωριού για την 7η αγωνιστική.

Η Κυπελλούχος Ελλάδος θέλει μόνο το «καθαρό» τρίποντο με το οποίο θα παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με τουλάχιστον 4 βαθμούς διαφορά από τους διώκτες της, ή και παραπάνω σε ενδεχόμενη γκέλα.

Ο κόσμος καλείται να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο, με στόχο το «7Χ7» κόντρα σε μία ομάδα που έχει δείξει πόσο… επικίνδυνη είναι. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στις κερκίδες, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μέσα από το AEK A.C. TV.

Ο Γιουνούς Οτσάλ έχει στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριές του.

Η Κατερίνα Γιώτα δήλωσε στο aek.gr: «Ένα ματς απέναντι στα Πεύκα στο οποίο στοχεύουμε σε μία καθαρή νίκη ώστε να συνεχίσουμε την αήττητη πορεία μας στο πρωτάθλημα. Η ομάδα μας, ούσα η πιο σταθερή ως τώρα στο πρωτάθλημα, θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό και ένταση σε αγωνιστικό επίπεδο ώστε να είναι έτοιμη για την δύσκολη συνέχεια που έπεται. Εμείς βήμα-βήμα σε κάθε ματς με σοβαρότητα και συνέπεια θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι».