AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Futsal: Εύκολο πέρασμα από τη Λάρισα για την ΑΕΚ

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες, η ΑΕΚ επικράτησε με 12-2 της Λάρισας εκτός έδρας στην πρεμιέρα της Futsal Super League.

Οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έφτασαν στο πρώτο τρίποντο της σεζόν, μέσα στην έδρα της Λάρισας. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων των πλημμυρών στη Θεσσαλία.

Φίτο και Πάις έκαναν από νωρίς το 0-2 για την ΑΕΚ, ενώ στο 5′ ο Ντάτης με ωραίο τελείωμα σημείωσε το 0-3. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-3, όμως μέχρι να λήξει το ημίχρονο η ΑΕΚ σκόραρε άλλα 3 γκολ με τους Πάις, Κάλκο και Αδαμόπουλο. Μάλιστα, το γκολ του Πάις με το οποίο σημειώθηκε το 1-4 κέρδισε το χειροκρότημα από όλο το γήπεδο, καθώς ο Αργεντίνος άσσος της ΑΕΚ το πέτυχε με ανάποδο ψαλίδι!

Στο β’ μέρος, ο Άγγελος Εμμανουηλίδης έκανε διάφορες αλλαγές σε παίκτες και σχήματα. Η ΑΕΚ συνέχισε να κυριαρχεί στο γήπεδο και οι Τροβάτο, Αδαμόπουλος, Κάλκος και Τριαντάφυλλος σκόραραν για το 2-10. Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ πέτυχε ακόμα δύο τέρματα, με τους Φίτο και Τροβάτο που διαμόρφωσαν το τελικό 2-12.

Η ΑΕΚ τη 2η αγωνιστική θα φιλοξενήσει την Υπεροχή Τρικάλων.

ΑΕΛ Futsal – AEK 2-12
Σκόρερς: Φίτο (2), Πάις (2), Ντάτης, Κάλκος (2), Αδαμόπουλος (2), Τροβάτο (2), Τριαντάφυλλος.