ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Εχουν σπάσει το βλακόμετρο: Οπαδοί του Παναθηναϊκού σήκωσαν πανό υπέρ των δολοφόνων του Μιχάλη Κατσούρη

Οπαδοί του Παναθηναϊκού έσπασαν το… βλακόμετρο και σήκωσαν πανό υπέρ των δολοφόνων οπαδών του Μιχάλη Κατσούρη και συγκεκριμένα των Κροατών Bad Blue Boys της Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Υπάρχουν στον αγωνιστικό χώρο άτομα που φτιάχνουν το εμετικό πανό και μάλιστα έχουν βάλει εντός γηπέδου και σκάλα για να το… τακτοποιήσουν! Απίστευτα πράγματα με την ανοχή της πράσινης ΠΑΕ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ενημερώσει πως ήταν από νωρίς ενήμερη για το πανό που θα εμφανιστεί το οποίο προσβάλει τη μνήμη του Μιχάλη Κατσούρη έχει γνωστοποιήσει αυτές τις πληροφορίες στις αρχές που είναι αρμόδιες για την τήρηση της τάξης και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα αλλά και στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και φυσικά ζητούσε το αυτονόητο. Να μην περάσει αυτό το εμμετικό πανό. Και τελικά, πέρασε και έχει πάρει και θέση…

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει πως τέθηκαν υπόψη της πληροφορίες που ευχόμαστε να μην ισχύουν, για πιθανή εμφάνιση πανό ή κορεό ή και τα δύο μαζί, προσβλητικων για την μνήμη του Μιχάλη, απόψε στην Λεωφόρο.

Απευθυνθήκαμε άμεσα στις αρχές που είναι αρμόδιες για την τήρηση της τάξης και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, θέσαμε υπόψη τις πληροφορίες, ενώ ενημερώσαμε και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ζητήσαμε να ελεγχθεί αν ισχύουν οι πληροφορίες κι αν ισχύουν να διασφαλιστεί είτε πως δεν θα περάσουν στο γήπεδο τα πανό, είτε αν έχουν περάσει ήδη να διασφαλιστεί πως θα απομακρυνθούν.