AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ντεμπούτο Τζούκιτς με στόχο τη νίκη στο Άργος

Στο Άργος ταξιδεύει η ανδρική ομάδα Χάντμπολ, που αντιμετωπίζει το Σάββατο (30/09, 18:00) τον Διομήδη, στο Κλειστό της Νέας Κίου, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Η «Ένωση» προέρχεται από τη νικηφόρα πρεμιέρα κόντρα στην Πυλαία, ενώ για πρώτη φορά στον πάγκο της θα βρίσκεται ο νέος προπονητής, Ντράγκαν Τζούκιτς. Ο Σέρβος τεχνικός ντεμπουτάρει στον πάγκο της ΑΕΚ και ευχή όλων είναι να ξεκινήσει θετικά, όντας στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο πίβοτ της ΑΕΚ, Νίκος Λιάπης, μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν πρέπει να υποτιμάμε κανέναν αντίπαλο. Προερχόμαστε από μια κακή εμφάνιση και έχουμε ήδη ανασυγκροτηθεί. Πρέπει να εμφανιστούμε πιο δυνατοί τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Και να αρχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο επίπεδο που είμαστε ικανοί να παίξουμε».

Όσον αφορά την προϊστορία των αγώνων, ΑΕΚ και Διομήδης Άργους έχουν τεθεί αντιμέτωποι 50 φορές ανεξαρτήτου έδρας για τη Handball Premier, 26 στην Αθήνα και 24 στο Άργος. Η «Ένωση» μετρά 32 νίκες, οι «Λύκοι» 16, ενώ 2 αναμετρήσεις ολοκληρώθηκαν δίχως νικητή. Στα γκολ, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν σκοράρει 1353 τέρματα (646 εκτός έδρας), ενώ οι «πράσινοι» 1224 (633 εντός έδρας).

Τέλος, πρώτος σκόρερ της ΑΕΚ κόντρα στον Διομήδη Άργους στη Handball Premier είναι ο Χριστόφορος Μπακαούκας με 172 τέρματα.