AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αλμέιδα: Αυτή την ομάδα τη χαρακτηρίζει το μαχητικό πνεύμα

Στο μαχητικό πνεύμα που έβγαλε η ΑΕΚ απέναντι στην Μπράιτον από το οποίο ήρθε η νίκη στάθηκε ο Ματίας Αλμέιδα. Ο κόουτς του Δικεφάλου ξεκαθάρισε ότι δεν του αρέσει να τον υποτιμούν ενώ έριξε την… μπηχτή του για δύο δημοσιογράφους.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός της Ένωσης στη συνέντευξη Τύπου:

Για το ότι χθες είχε πει ότι η ΑΕΚ θα ερχόταν εδώ για τη νίκη και ότι το πίστευε τόσο πολύ: «Εγώ πιστεύω πολύ στη δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα. Πάντα σέβομαι τους αντιπάλους και τους αξιολογώ. Είχα εμπιστοσύνη και δουλέψαμε απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα για να καταφέρουμε να φύγουμε με τη νίκη. Δουλέψαμε σαν ομάδα και αυτό με κάνει πιο πολύ ευτυχισμένο».

Για τη νοοτροπία του νικητή που έχει περάσει στην ΑΕΚ απέναντι στην πιο φορμαρισμένη ομάδα της Ευρώπης: «Εμείς δουλεύουμε μαζί ένα χρόνο και δύο μήνες. Ήρθαμε εδώ για να παίξουμε το παιχνίδι που συνήθως κάνουμε. Ο αντίπαλος κάποιες στιγμές μας υποχρέωσε να κάνουμε διαφορετικό παιχνίδι. Αλλά αυτή την ομάδα τη χαρακτηρίζει το μαχητικό πνεύμα. Την περσινή σεζόν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Δουλεύουμε για ένα ποδόσφαιρο που βασίζεται στην ομαδική δουλειά. Εγώ ζω τη ζωή μου όπως προπονώ. Οπότε μου αρέσει να σέβομαι τον κόσμο και μου αρέσει να μας σέβονται. Αυτό που ψάχναμε είναι να ήμασταν σεβαστοί στην Ευρώπη και χρειαζόμασταν να πάρουμε ένα αποτέλεσμα όπως αυτό. Χθες ήταν δύο δημοσιογράφοι εδώ που όταν είπα ότι ήρθαμε να νικήσουμε, ένας χαμογέλασε. Σήμερα αυτός δεν είναι εδώ. Προφανώς δεν μας αρέσει να μας υποτιμά κανένας. Γνωρίζαμε το μεγαλείο αυτής της ομάδας. Μπόρεσα και να το πω και στον προπονητή τους, παίζει ένα φανταστικό ποδόσφαιρο. Εμείς σταθήκαμε στο ύψος».