AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ομάδα και κόσμος γίνονται ένα για τη νίκη!

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:30, Cosmotesport 2) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σε μια αναμέτρηση που χρειάζεται τη νίκη για να αποκτήσει μεγάλο προβάδισμα τόσο σε βαθμολογικό όσο και ψυχολογικό επίπεδο.

Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από τη… σφαγή στη Μασσαλία και τα λάθη που έκαναν απέναντι στη Μαρσέιγ και χρειάζονται την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα αλλά παράλληλα θα πρέπει να αντιμετωπίσουν και τις απουσίες. Αυτές δηλαδή των Χατζισαφί, Αραούχο και Γκαρσία συν τις νέες των Κάλενς και Ζίνι. Αντίθετα επιστρέφουν οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ροδόλφο Πισάρο που ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και μπήκαν στην αποστολή.

Για τα πρόσωπα που θα πάρουν φανέλα βασικού, όλα θα εξαρτηθούν από τον ρόλο που θα δώσει ο Ματίας Αλμέιδα στον Πινέδα. Εφόσον ο Μεξικανός πάει στα αριστερά, τότε θα παραμείνουν οι Γιόνσον-Σιμάνσκι στο κέντρο και ο Τσούμπερ θα κινείται πίσω από τον Πόνσε. Στην άλλη περίπτωση, ο Πινέδα θα μείνει στο κέντρο και ένας εκ των Γιόνσον ή Σιμάνσκι θα κάτσει στον πάγκο, με τον Τσούμπερ να αναλαμβάνει καθήκοντα στα αριστερά και πίσω από τον Πόνσε θα βρεθεί ο Μάνταλος.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Η αποστολή αποτελείται αναλυτικά από τους εξής: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Πήλιος, Βίντα, Μήτογλου, Σιντιμπέ, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ

Αν και κάτι οριστικά δεν υπάρχει στο μυαλό του Ματίας Αλμέιδα η πιθανή 11άδα στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ αποτελείται από τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ελίασον, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Τσούμπερ, Πόνσε.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ
Βοηθοί: Μπορς, Κέμπτερ
4ος: Βεργέτης
VAR: Περλ, Μπουξμπάουμ