AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ξηντάρα και Μπλάνκο για την πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ

Πριν από την πρώτη προπόνηση της σεζόν, η Εβίτα Ξηντάρα και η Λιζέτ Μπλάνκο, μίλησαν στο aek.gr. Αναλυτικά τα όσα είπαν:

ΕΒΙΤΑ ΞΗΝΤΑΡΑ

-Εβίτα, πως αισθάνεσαι για την επιστροφή στις προπονήσεις;

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, που επιτέλους έφθασε αυτή η μέρα και ξεκινάμε δυναμικά. Περιμένουμε πως και πως να γυρίσουν και οι συμπαίκτριές μας, μαζί με τον προπονητή, αλλά όχι σύντομα, γιατί ελπίζουμε να τα πάνε εξαιρετικά στο Eurovolley».

-Ποιοι είναι οι φετινοί στόχοι της ομάδας;

«Πιστεύω πως στο πρωτάθλημα θα τα πάμε πολύ καλά. Πιστεύω στην ομάδα μου. Θα δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας».

-Από φέτος θα αγωνίζεστε στο «Γ. Κασιμάτης». Πώς σας επηρεάζει η αλλαγή έδρας;

«Εμείς θέλουμε πολύ κόσμο. Και το “Γ. Κασιμάτης” βοηθάει σε αυτό. Τον θέλουμε δίπλα μας, να γεμίζει το γήπεδο και να κάνει αυτή την απίστευτη ατμόσφαιρα. Ευχαριστούμε όλους τους οπαδούς για την στήριξη και τους θέλουμε πάντα μαζί μας».

ΛΙΖΕΤ ΜΠΛΑΝΚΟ

-Λιζέτ, καλώς ήρθες. Πέρυσι αγωνίστηκες στον ΠΑΟΚ, φέτος στην Κυπελλούχο ΑΕΚ. Τι σε οδήγησε σε αυτή σου την απόφαση;

«Αισθάνομαι πολύ καλά στην ΑΕΚ. Θέλω να πω ευχαριστώ στο κλαμπ, στον κόουτς και στο σταφ για την εμπιστοσύνη. Το εκτιμώ πολύ. Επίσης, πέρυσι που ήμουν στον ΠΑΟΚ, έπαιξα απέναντι στην ΑΕΚ και είδα ότι είναι πολύ μεγάλος οργανισμός, οργανωμένος και έχει δίψα για τίτλους. Θέλω μόνο νίκες, γιατί μου αρέσει να νικάω».

-Τι άποψη έχεις για τον κόσμο της ΑΕΚ;

«Είναι πολύ σημαντική η στήριξη του κόσμου. Νιώθουμε την ενέργειά τους και είμαστε μία γροθιά. Θέλουμε την στήριξή τους όλη τη χρονιά και μαζί να τα κατακτήσουμε όλα».