AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

«Πρώτη» με… στόχους στο Ποδόσφαιρο Γυναικών

Την «πρώτη» προπόνηση της σεζόν πραγματοποίησε το Ποδόσφαιρο Γυναικών στο γήπεδο των Άνω Λιοσίων. Απούσες ήταν οι Τζουτζουράκη, Στεφάτου, Τρυβιζάκη, Πινέδα, Βέρα και Μπούτλα, που θα συμπεριληφθούν στην προετοιμασία τις επόμενες ημέρες.

Παρών ήταν ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής, Αλέξης Αλεξίου, ο οποίος μίλησε στις αθλήτριες της ομάδας: «Αρχικά, θέλω να καλωσορίσω τις νέες παίκτριες, αλλά και τις περσινές. Η φετινή είναι πολύ σημαντική σεζόν για εμάς, καθώς η πρώτη χρονιά στην Α’ κατηγορία στο Ποδόσφαιρο Γυναικών, συνδυάζεται με τα 100 χρόνια της ΑΕΚ. Στόχος μας είναι να νικήσουμε τα πάντα παντού! Έτσι και στο Ποδόσφαιρο Γυναικών! Είναι ένα άθλημα που αναπτύσσεται και εξελίσσεται συνεχώς. Είστε στην καλύτερη ομάδα και έχετε την ευκαιρία να αποδείξετε πράγματα εδώ. Τα προηγούμενα χρόνια φτιάξαμε μία βάση και μαζί με τις νέες προσθήκες, ονειρευόμαστε την κορυφή. Απολαύστε το παιχνίδι, κάντε αυτό που αγαπάτε, να προσφέρετε θέαμα και να έχετε στο μυαλό σας πάντα ότι παίζετε στην ΑΕΚ και είστε σημαντικό μέλος του οργανισμού μας. Ειδικά σε αυτή την ΑΕΚ που είναι στο πικ της. Κάναμε μια ομάδα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Θα είστε μια από τις καλύτερες ομάδες. Να είστε υγιείς. Δίπλα σας θα είναι η διοίκηση σε ό,τι χρειαστείτε!».

Από την πλευρά του, ο Γενικός Αρχηγός της Ερασιτεχνικής, Ηλίας Χατσίκας, δήλωσε: «Καλή αγωνιστική χρονιά και από εμένα. Θα ‘μαι δίπλα σας, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και η διοίκηση σε ό,τι χρειαστείτε. Εμάς δεν μας αρέσει η μετριότητα. Μπείτε μέσα να το χαρείτε και να φθάσουμε στην κορυφή».

Παρόντες ήταν και ο Τεχνικός Διευθυντής, Χρήστος Χριστόπουλος, αλλά και ο Team Manager, Χρήστος Αμούργης.