AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Την Παρασκευή ξεκινά η απολογία των 105 συλληφθέντων – δολοφόνων του Μιχάλη

Την Παρασκευή (11/8) ξεκινά η απολογία των 105 ατόμων που φαίνεται να συμμετείχαν στη φονική επίθεση έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια και είχαν ως αποτέλεσμα τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη.

Σημειώνεται, πως οι 105 θα απολογηθούν σε ομάδες των 10 με 12 ατόμων ενώπιον τριών ανακριτών που χειρίζονται την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης σε φιλάθλους της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι απολογίες τους θα ξεκινήσουν το μεσημέρι της Παρασκευής και αναμένεται να ολοκληρωθούν το βράδυ της Κυριακής.

Συνεχίζονται οι έρευνες

Η αστυνομία αναζητά και άλλα άτομα που ενδεχομένως να συμμετείχαν στα φονικά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ εξετάζει και αν οι Κροάτες πέρασαν τα σύνορα φέροντας καδρόνια και μαχαίρια ή αν τους τα προμήθευσαν οπαδοί ελληνικής ομάδας στην Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση, μέρος της οποίας δόθηκε στη δημοσιότητα, στο σημείο βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ξύλο με καρφιά και ίχνη αίματος, σουγιάδες και καδρόνια.

Η ανακρίτρια έδωσε εντολή να πάρουν DNA και από τους 105 συλληφθέντες ώστε να βρεθεί ποιος ήταν αυτός που έδωσε τη χαριστική μαχαιριά στον άτυχο Μιχάλη.

Αναπάντητα ερωτήματα για τη στάση τη ΕΛΑΣ

Σοβαρά ερωτήματα προκύπτουν για τον τρόπο που η αστυνομία αντιμετώπισε την είσοδο των χούλιγκανς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Έγγραφα της ΕΛ.ΑΣ. – που δημοσίευσε το newsit.gr – έρχονται στο φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνουν ότι η Αστυνομία είχε εγκαίρως ενημερωθεί για την είσοδό τους στην Ελλάδα, ενώ στην έκθεση του Τμήματος Αθλητικής Βίας γίνονταν ειδική αναφορά στο αδίστακτο προφίλ τους.

Tα έγγραφα ενημέρωναν για τον τρόπο δράσης των χούλιγκανς, τους πιθανούς στόχους στη Ελλάδα, καθώς και για τα σημεία όπου θα διέμεναν στην Αθήνα.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πως οι χούλιγκανς έφτασαν μέχρι την Αθήνα και κατάφεραν να δολοφονήσουν τον άτυχο Μιχάλη.

Πηγή: newsit.gr