AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μήνυμα ενότητας από Άκη Ζήκο με αφορμή τη δολοφονία του Μιχάλη

Με αφορμή τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή από τους χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού, ο Άκης Ζήκος, έστειλε ηχηρό μήνυμα μέσα από τα Social Media με «κίτρινες» και «πράσινες» μορφές του οπαδικού κινήματος.

Αναλυτικά το μήνυμα του Άκη Ζήκου:

Ο Παναθηναϊκός θα περάσει τη Μαρσέιγ, και αν όχι θα υπερηφανεύεται ότι δεν το κατάφερε στις λεπτομέρειες. Με το Δημήτρη, το Σίμο, το Κλέωνα, το Πόντικα το Ριχάρδο και τα άλλα παιδιά που δε γνώριζα αλλά γνώρισα και πραγματικά ευτύχησα, περάσαμε το πιο original τριήμερο ever!!!

Τη τελευταία μέρα σε μια παραλία, περάσαμε τις πιο original ώρες μέχρι να πάρουμε το καράβι για την επιστροφή. Original για το επίπεδο του οπαδισμού και για τη συνάντηση «κορυφής» κίτρινων κ πράσινων! Ο σεβασμός στα ηγετικά πρόσωπα των κίτρινων και πράσινων με άφησε άφωνο.

Η δήλωση του Δημήτρη εχθές πιστοποιεί τα παραπάνω γεγονότα για όσους τα έζησαν, και ταυτόχρονα σφραγίζουν το ένα και μοναδικό συμπέρασμα: Αξίες κ αρχές στην παράνοια του οπαδισμού υπήρχαν κ θα υπάρχουν. Πάντα με σέβας όμως στο αντίπαλο χρώμα και με συγκεκριμένους κανόνες. Ο Δημήτρης έχει δίκιο: Είναι άδικο και λάθος το οποιοδήποτε τσουβάλιασμα των κανονικών υποστηρικτών!».