AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα εμπόδια της ΑΕΚ για Κριχόβιακ μέσα από ένα πολωνικό δημοσίευμα

Ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ δεν θα συνεχίζει στην Κράσνονταρ. Έφυγε ως “μαύρο πρόβατο” και ως τέτοιο αντιμετωπίζεται ακόμα και σήμερα. Κάτι που κάνει δημοσίευμα πολωνικής ιστοσελίδας να τονίζει πως ο διεθνής μέσος είναι αποφασισμένος να μην αγωνιστεί ξανά με την φανέλα της Κράσνονταρ, αλλά επισημαίνει ότι η διαδικασία για όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει δεν θα είναι εύκολη.

Στο σχετικό κείμενο της ιστοσελίδας, sport.fakt.pl, αναφέρεται ειδικότερα στην ΑΕΚ, υπογραμμίζοντας ότι θα πρέπει να μπορέσει η ελληνική ομάδα να ξεπεράσει τα εμπόδια που είναι δεδομένο ότι θα φέρει η ρωσική ομάδα σε οποιαδήποτε ομάδα της χτυπήσει την πόρτα για να ζητήσει τον Πολωνό.

«Οι Πολωνοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο ρωσικό πρωτάθλημα μπορεί να έχουν προβλήματα με την αλλαγή εργοδότη», αναφέρει μεταξύ άλλων και συνεχίζει: «Οι ομάδες τους δεν πρόκειται να τους διευκολύνουν να φύγουν. Ο Κριχόβιακ θα θέλει να φύγει από την Κράσνονταρ. Τα αφεντικά του αθηναϊκού συλλόγου επιθυμούν να αποκτήσουν με μόνιμη μεταγραφή τον Πολωνό, αλλά οι διαπραγματεύσεις δεν θα είναι εύκολες», καταλήγει.