AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 70 οι προφυλακίσεις για τον φόνο του Μιχάλη – Όλοι αρνήθηκαν την ανθρωποκτονία

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν άλλοι 39 Κροάτες και ένας Έλληνας από το δεύτερο γκρουπ των συλληφθέντων για τα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας και τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Αυτό ήταν η δεύτερη ομάδα χούλιγκαν που απολογήθηκαν και αύριο αναμένεται να συνεχιστεί η διαδικασία για τους υπόλοιπους.

Να σημειωθεί ότι σήμερα δήλωσε στην Ανακρίτρια παράσταση προς Υποστήριξη της Κατηγορίας ο αδελφός του Μιχάλη Κατσουρή ο οποίος ζήτησε να εντοπιστούν όλοι όσοι με πράξεις τους συνετέλεσαν στην τραγικό αποτέλεσμα του θανάσιμου τραυματισμού με μαχαίρι του 29χρονου.

Υπενθυμίζεται ότι εχθές, 30 χούλιγκαν, κατόπιν των απολογιών τους, πήραν τον δρόμο για τη φυλακή.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν 28 Κροάτες κατηγορούμενοι, ένας 22χρονος αλβανικής καταγωγής και ένας 27χρονος Έλληνας επιχειρηματίας.

Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν κάθε σχέση με την ανθρωποκτονία του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή.

Οι Κροάτες κατηγορούμενοι αρνήθηκαν ότι είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια, ενώ φαίνεται να ισχυρίστηκαν ότι δεν πήγαν στο σημείο με πρόθεση να επιτεθούν στους οπαδούς της ΑΕΚ, αλλά μόνο για να παρακολουθήσουν την προπόνηση της ομάδας τους. Ο 22χρονος κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής υποστήριξε πως εργάζεται ως ηλεκτρολόγος και πως τη Δευτέρα βρισκόταν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για δουλειά, ενώ ο 27χρονος Έλληνας επιχειρηματίας είπε πως βρισκόταν στην περιοχή καθώς είχε ραντεβού με πρόσωπο από το οποίο θα αγόραζε μοτοσυκλέτα. Ισχυρίστηκε επίσης πως βρέθηκε στο σημείο όταν άκουσε την φασαρία από περιέργεια.

Οι απολογίες συνεχίζονται αύριο με την τρίτη ομάδα κατηγορουμένων.