AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσούμπερ: Πήραμε τη νίκη που θέλαμε

Ο Στίβεν Τσούμπερ μίλησε για τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΣ Γιάννινα, αναφέρθηκε στη δική του απόδοση ενώ έστειλε μήνυμα και για το παιχνίδι της Πέμπτης απέναντι στην Μπράιτον.

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά το διπλό της Ένωσης στους Ζωσιμάδες:

Για τη νίκη με το δικό του γκολ: “Πέρυσι είχαμε χάσει σε αυτό το γήπεδο, φέτος κερδίσαμε είναι πρόοδος. Ξεκινήσαμε καλά, σκοράραμε ένα γκολ, θα ήταν καλά να βρούμε και ένα δεύτερο, πήραμε όμως τη νίκη που θέλαμε και είμαστε χαρούμενοι”.

Για τις ευκαιρίες: “Προσπαθήσαμε, να σκοράρουμε δεν τα καταφέρουμε συχνά συμβαίνει στον τρόπο προ παίζουμε να κάνουμε την ίδια προσπάθεια την Πέμπτη και να σκοράρουμε περισσότερο”.

Για την Πέμπτη και το βαρύ πρόγραμμα: “Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι πως θα επιστρέψουμε στην Αθήνα λόγω ομίχλης (γέλια). Έχουμε πολύ απαιτητικά παιχνίδια, πρέπει να ξεκουραστούμε και να εμφανιστούμε έτοιμοι την Πέμπτη”.

Τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του: “Είναι αστείο, ήταν για το Euro 2021 να κάνουμε έναν πανηγυρισμό και να το δείχνουνε, δεν ήξερα τι να κάνω.Ένας συμπαίκτης μου έκανε το ιμότζι της μαϊμούς και από εκεί και πήρα και κάνω αυτόν τον πανηγυρισμό”.

Για το αν θα ήθελε να… κοντραριστεί με τον Μάνταλο στο Euro (Ελλάδα-Ελβετία, αν περάσει η Εθνική); “Θα ήταν ωραίο να παίζεις απέναντι σε φίλους σου, αν και το θεωρώ δύσκολο, ελπίζω να μπορέσω να αντιμετωπίσω την εθνική και τον Μάνταλο”.

Αν αυτή η ΑΕΚ είναι καυτερή από την περσινή; “Αν είμαστε καλύτεροι θα το δούμε στο τέλος της σεζόν”.

Αν έχει εξήγηση που σκοράρει εκτός έδρας: “Μπορεί να είναι και μέσα στο αίμα μου”.

Για την περσινή του θυσία που έμεινε εκτός Μουντιάλ. Αν περιμένει τώρα να είναι στο Euro; “Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάνω το καλύτερο για να βελτιώνομαι, να βοηθάω την ομάδα μου και σε αυτό με βοηθούν και οι συμπαίκτες μου. Η τελική επιλογή είναι του προπονητή. Προσπαθώ να είμαι στην καλύτερη κατάσταση”.