AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Ο Αντώνης Μάνος μένει σπίτι του

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αντώνη Μάνο. Ο 36χρονος (06/02/1987) εν ενεργεία διεθνής αθλητής υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Futsal του Συλλόγου, συμπληρώνοντας έτσι μία ολόκληρη 7ετία με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Αντώνης Μάνος μετρά ως παίκτης της ΑΕΚ 2 Πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα και 2 Σούπερ Καπ, ενώ παράλληλα ήταν βασικό μέλος της ομάδας που έφτασε έως τους «32» του UEFA Futsal Champions League.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Αντώνης Μάνος δήλωσε στο aek.gr: «Η ΑΕΚ για εμένα αποτελεί οικογένεια. Όσο δύσκολη και αν είναι η καθημερινότητα και το πρόγραμμα της ομάδας, την οικογένεια πολύ δύσκολα την αποχωρίζεσαι. Αποφάσισα περισσότερο με την καρδιά, να παραμείνω και να προσπαθήσω να φέρουμε την ΑΕΚ και πάλι στην κορυφή. Οι στόχοι για την επερχόμενη σεζόν είναι ξεκάθαροι. Ως αρχηγός της ομάδας, θα ήθελα να αποφύγουμε τις μεγάλες και βαριές δηλώσεις. Η σκληρή προπόνηση και η προσήλωση στο στόχο θα κάνουν τη διαφορά. Καλή σεζόν σε όλους με υγεία και χωρίς τραυματισμούς!».