ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ

Μπίστσαν: Η ΑΕΚ είναι ένας πάρα πολύ σοβαρός και υψηλής ποιότητας αντίπαλος, με μεγάλη εμπειρία

Με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ μίλησε ο Ιγκόρ Μπίστσαν αναφερόμενος αρχικά στην “γκέλα” της ομάδας του κόντρα στην Γκόριτσα για το πρωτάθλημα της Κροατίας.

Αφού τόνισε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του, προανήγγειλε την αποχώρηση του Ιβάνουσετς, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζει αν η επικείμενη μεταγραφή του στη Φέγενορντ θα ολοκληρωθεί πριν τα παιχνίδια με την ΑΕΚ.

Παράλληλα, μίλησε και για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, την οποία χαρακτήρισε πολύ δύσκολο αντίπαλο για την ομάδα του.

«Δεν είμαι ευχαριστημένος, θέλαμε τη νίκη. Δεν κάναμε αρκετά για να την πάρουμε, δεν ήμασταν καλοί επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο, δεν είχαμε ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε τα πάντα, βελτιωθήκαμε, είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Τα ματς με την Αστάνα μας κόστισαν σε ενέργεια. Η Γκόριτσα άξιζε τον βαθμό», ανέφερε αρχικά για το παιχνίδι ο προπονητής της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του Ιβάνουσετς, λέγοντας:

«Βασίζουμε πολλά στον Ιβάνουσετς. Ίσως να μην είναι σοφό να βγάζουμε τέτοια συμπεράσματα μετά από αυτό το ματς, να περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει ο Κανέκο, αλλά σίγουρα θα μας λείψει. Στηρίζουμε πολλά σε αυτόν επιθετικά. Είμαστε πιο επικίνδυνοι όταν αγωνίζεται».

Τέλος, μίλησε και για το επερχόμενο παιχνίδι της ομάδας του με την ΑΕΚ, αναφέροντας: «Η ΑΕΚ είναι ένας πάρα πολύ σοβαρός και υψηλής ποιότητας αντίπαλος, με μεγάλη εμπειρία. Δεν είναι τυχαίο που πήραν το double στην Ελλάδα. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος και έχουμε μπροστά μας ένα πολύ απαιτητικό για εμάς ματς».