AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πόνσε “προσγειώνεται” στην Αθήνα και προκαλεί ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε χθες με κάθε επισημότητα την επιστροφή του Εζέκιελ Πόνσε για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Η διοίκηση του Δικεφάλου δαπάνησε 3.500.000 ευρώ για την αγορά του από την Έλτσε, ενώ ο Αργεντίνος θα εισπράττει ετησίως το ποσό του 1.200.000 ευρώ.

Ο 26χρονος άσος προσγειώνεται απόψε (20:35) στο «Ελ. Βενιζέλος» από την Ισπανία και άμεσα, τη Δευτέρα κιόλας, θα έχει την πρώτη του γνωριμία με τους ανθρώπους της ομάδας στα Σπάτα. Θα έχει συζήτηση με τον Ματίας Αλμέιδα, όπου και θα τεθεί άμεσα στη διάθεσή του και δεν αποκλείεται να είναι παρών και στο πρώτο ευρωπαϊκό ματς με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ την Τρίτη, ενώ θα έχει συνομιλία και με τους νέους τους συμπαίκτες.

Θυμίζουμε πως ο Πόνσε έρχεται με φουλ προπονήσεις στο ενεργητικό του. Είναι δηλαδή έτοιμος παίκτης και δεν θα χαθεί χρόνος στο να προσαρμοστεί στην ΑΕΚ μιας και πήρε μέρος κανονικά σε όλα τα φιλικά που έδωσε η πρώην πλέον ομάδα του. Φυσικά η πρόσφατη πρώτη θητεία του στην ΑΕΚ και το γεγονός ότι γνωρίζει καλά τη χώρα θα τον βοηθήσει στο να μπει άμεσα στο κλίμα.