AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τλεμκανί: Να γράψω ιστορία και να κερδίσω τίτλους με την ΑΕΚ

Παρουσία του Ράφικ Τζιμπούρ έπεσαν οι υπογραφές του Σαμί Τλεμκανί. Οι δύο άνδρες βρέθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ για την τελική συμφωνία, στιγμιότυπο που ανέβασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σε ανάρτηση μάλιστα που έκανε θέλησε να ευχαριστήσει την Ένωση για την ευκαιρία που του δίνει να αγωνιστεί γι’ αυτήν. Ο Τελκμανί βρέθηκε στο γήπεδο της ΑΕΚ από το οποίο έμεινε εντυπωσιασμένος.

“Είναι χαρά να ενταχθώ στην ΑΕΚ και να ενσωματώσω το φιλόδοξο έργο που μου είπαν: Είναι τιμή μου που είμαι μέλος αυτής της νέας οικογένειας, είναι μια πολύ ξεχωριστή μέρα για μένα. Ελπίζω ειλικρινά ότι θα γράψουμε μαζί ιστορία και θα κερδίσουμε τίτλους.

Ένιωσα την ανάγκη να ανακαλύψω ένα νέο περιβάλλον, μια νέα ιστορία, μια νέα πρόκληση, να νιώσω ότι με ακούνε και με καταλαβαίνουν και να με εμπιστεύονται.

Ευχαριστώ λοιπόν ιδιαιτέρως τη διοίκηση και όλο το προσωπικό για αυτήν την ευκαιρία και αυτό το νέο στάδιο στην καριέρα μου για την προσωπική μου πρόοδο.

Ανυπομονώ να ανακαλύψω τους νέους μου συμπαίκτες, τους οπαδούς, την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα της Αθήνας και να βγω στο γήπεδο για να αποδείξω τον εαυτό μου και να δείξω τι είμαι ικανός!

Υπερηφάνεια και πάθος”.