AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θα… πίνουμε τεκίλα με Ορμπελίν Πινέδα μέχρι το 2027! Ανακοινώθηκε η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ!

Ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ ως το καλοκαίρι του 2027 είναι ο Ορμπελίν Πινέδα. Η διοίκηση της Ένωσης έκανε τα αδύνατα δυνατά για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον Μεξικανό και μαζί με τη βοήθεια τόσο του ίδιου του παίκτη όσο και του ατζέντη του επήλθε το deal.

H αγορά ξεπερνάει σε κόστος τα 6.500.000 ευρώ και με τα μπόνους συμμετοχής σε ομίλους Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί με το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή στην ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια το κόστος ξεπερνάει τα 12.000.000 ευρώ.

Η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ αναφέρει:

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ είναι γεγονός!

Η ομάδα μας ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ισπανική Θέλτα για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός διεθνής άσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 με τη μορφή δανεισμού. Αγωνίστηκε συνολικά σε 42 παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκόραρε 10 φορές, έβγαλε 4 ασίστ και είχε καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα μας έπειτα από 45 χρόνια, κερδίζοντας και τον τίτλο του MVP της Super League 2022-23!

Όρμπε, για πάντα εδώ!