AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Λιβάι Γκαρσία δεν θα… παίξει “ύπουλα” παιχνίδια στην πλάτη της ΑΕΚ

Η Λανς κρατά… ζεστό το ενδιαφέρον της για τον Λιβάι Γκαρσία με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή να περιμένει τις όποιες εξελίξεις. Είτε αυτές αφορούν τη μεταγραφή του μετά τα προκριματικά, είτε τη χειμερινή περίοδο είτε ακόμα και τη νέα μεταγραφική σεζόν του καλοκαιριού.

Ο 25χρονος επιθετικός της ΑΕΚ δεν έχει σκοπό να… παίξει παιχνίδια στους κιτρινόμαυρους. Άλλωστε δεν είναι η πρόθεσή του. Ξέρει και ο ίδιος πως το σκαλοπάτι για το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι η Ένωση, η οποία τον εμπιστεύεται. Πάνω απ’ όλα ο Ματίας Αλμέιδα. Ο άνθρωπος που τον “βάφτισε” φορ με τον Λιβάι να τον βγάζει ασπροπρόσωπο. Πολλοί μάλιστα είναι εκείνοι που πιστεύουν πως η φετινή χρονιά του Γκαρσία θα είναι ακόμα καλύτερη από την περσινή τόσο σε απόδοση όσο και σε γκολ.

Ο Γκαρσία, όπως προκύπτει, δεν πρόκειται να παραχωρηθεί πριν από τα προκριματικά στο Champions League με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η οποία επικράτησε με 4-0 της Αστάνα για τον β’ προκριματικό γύρο. Κι αυτό διότι για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει η ΑΕΚ να έχει εναλλακτική λύση. Να έχει έτοιμο τον αντικαταστάτη του. Και για την ώρα δεν τον έχει! Το αν τον αποκτήσει θα το δούμε τις επόμενες μέρες αφού η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού παραμένει ανοιχτή.

Στα θετικά της συνάντησης του Μελισσανίδη με τον Λιβάι Γκαρσία χωρίς την παρουσία του ατζέντη του είναι πως μάθαμε μόνο τη μία πλευρά. Αυτή του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ. Η άλλη πλευρά που έρχεται να σας αποκαλύψει το AEK24HOURS είναι πως ο στράικερ από το Τρίνινταντ και Τομπάκο είπε στον ισχυρό άνδρα της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ μεταξύ άλλων πως “στην ΑΕΚ είμαι καλά. Ό,τι και να γίνει θέλω να είναι προς όφελος όλων”.

Εντωμεταξύ, από πληροφορίες από τη Γαλλία προκύπτει πως η δευτεραθλήτρια Λανς σκοπεύει να προσφέρει ένα συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 1,8 εκατ. ευρώ, το μεγαλύτερο από οποιονδήποτε άλλον στο ρόστερ της ενώ σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες η αναπροσαρμογή του συμβολαίου που προτείνει η ΑΕΚ στον Γκαρσία είναι 1.200.000 ευρώ.