AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μελισσανίδης σε Γκαρσία: Είσαι παικταράς, δεν θέλω να σε πουλήσω φέτος, αλλά το επόμενο καλοκαίρι το συζητάμε

Ατάκες – αποθέωσης από του στόμα του Δημήτρη Μελισσανίδη βγήκαν προς τον Λιβάι Γκαρσία προκειμένου ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΑΕΚ να πείσει τον 25χρονο επιθετικό να παραμείνει για ακόμα ένα χρόνο στην ομάδα.

Στη συνάντηση που είχαν οι δύο άνδρες στα γραφεία της Aegean χωρίς τον ατζέντη του παίκτη, ο Μελισσανίδης ήταν κατηγορηματικά αρνητικός για την παραχώρηση του Λιβάι Γκαρσία, μετά το «όχι» της ΑΕΚ στα 21,5 εκατ. ευρώ της Λανς για την απόκτηση του διεθνούς επιθετικού από το Τρινιντάντ.

Ο «Τίγρης» θέλησε να ενημερωθεί για τις προθέσεις του Λιβάι, με τον οποίο είχε μία εκτενή συζήτηση για το μέλλον του και του ξεκαθάρισε από τη μεριά του το σκεπτικό του.

«Είσαι παικταράς. Καταλαβαίνω ότι έρχονται προτάσεις. Εγώ δεν θέλω να σε πουλήσω. Θέλω να σε χαρώ. Να σε χαρεί η ΑΕΚ. Θέλω να σε ξεζουμίσω. Ξέρεις πόσο σε αγαπώ και σε εκτιμώ», είπε μεταξύ άλλων ο Μελισσανίδης και πρόσθεσε:

«Δεν θέλω να χαλάσω την ομάδα και τη χημεία που έχετε. Μην τρελαίνεται το μυαλό σου. Δεν είμαστε εδώ για να σου κλείσουμε το δρόμο. Φέτος το… ξεχνάς, αλλά το επόμενο καλοκαίρι το συζητάμε».

Έπειτα η συζήτηση πήγε στην αναπροσαρμογή του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2015 και υπάρχει επιθυμία για διπλασιασμό των αποδοχών του και οι οποίες θα ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ από τις 450.000 ευρώ που λαμβάνει τώρα!