AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ξεπερνά το 1.000.000 ευρώ το νέο συμβόλαιο του Γκαρσία! Αυτά του είπε ο Μελισσανίδης στην έκτακτη συνάντησή τους στην Aegean!

Έκτακτη συνάντηση με τον Λιβάι Γκαρσία είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με θέμα την επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών και την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του 25χρονου στράικερ. Σημείο συνάντησης τα γραφεία της Aegean. Εκεί όπου ο επιθετικός από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο πήγε για να ακούσει όλα όσα ήθελε να του πει ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ. Και αφού τον αποθέωσε για μια ακόμη φορά, δείχνοντάς του πως τον εμπιστεύεται του ξεκαθάρισε το εξής: “έλα να κάνουμε νέο συμβόλαιο”.

Ο Μελισσανίδης μετέφερε στον Γκαρσία πως το νέο του συμβόλαιο θα ξεπερνάει το 1.000.000 ευρώ και πως θέλει να τον κρατήσει στην ΑΕΚ παρά τις προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ΠΑΕ. Στην Ένωση δεν θέλουν να βάλουν… stop στο δρόμο του Λιβάι για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά του έχουν ξεκαθαρίσει πως τον υπολογίζουν στην επόμενη μέρα της ομάδας, αφού είναι ένας από τους αγαπημένους παίκτες.

Θυμίζουμε ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με την Ένωση να έχει το 60% των δικαιωμάτων του και την Μπεϊτάρ να διατηρεί το 40%.