ΣΚΕΨΕΙΣ

Κιτρινόμαυρη θύελλα 2, συνεχίζεται…

Μετά τη σούπερ χρόνια με το περσινό νταμπλ και την ομαδάρα του Αλμέιδα, βλέπουμε φέτος να έρχεται η δεύτερη χρονιά σερί από εκεί που σταμάτησε η πρώτη…

Όταν τελείωσε το φιλικό με το Βόλο είπα κρίμα δεν έχει και τρίτο ημίχρονο να δω αυτήν την ΑΕΚ. Η ομάδα είναι σε τρομερή κατάσταση. Παίκτες βγαίνουν, παίκτες μπαίνουν και δεν διακρίνεις διαφορά. Σούπερ σύνολο, σούπερ δουλειά, σούπερ ομάδα! Η δουλειά του προπονητή φαίνεται σε κάτι πολύ απλό.

Όταν δεν παίζουν οι ρολίστες σου και οι σταρ σου όπως οι Πινέδα, Αραούχο, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος και εσύ σαν οπαδός δεν τους αναφέρεις καν στη μνήμη σου δηλαδή δεν σου λείπουν εκεί είναι όλο το κουμπί του ποδοσφαίρου. Να μην σε απασχολούν οι απουσίες αλλά να βλέπεις καινούρια φιντάνια σε ένα καλοζυγισμένο αλλά σταθερό καλούπι!

Έτσι λοιπόν βλέπουμε τον Ζίνι, έναν δαίμονα από τα αριστερά να κάνει σε ένα ημίχρονο τόσα ρήγματα όσα δεν κάνουν έτοιμοι παίκτες σε δύο ημίχρονα. Σφαίρα ο μικρός, ταλέντο που δεν μου κάνει εντύπωση να ξεκινήσει στα προκριματικά του Champions League.

Οι άλλοι παίκτες του πρώτου ημίχρονου σταθερές αξίες με πολλή καλή απόδοση. Βλέποντας τον Βίντα στο πρώτο ημίχρονο σε φιλικό παιχνίδι να κάνει τελείωμα και σουτ σεντερφορίσιο είμαι σίγουρος ότι φέτος ο Κροάτης θα ναι ακόμα πιο καλός.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Γεμπόα μου ‘βγάλε τα μάτια. Στόπερ στυλ Δέλλα, επιβλητικό, αλλά πιο γρήγορο με δυνατές μπαλιές, δυνατός και αλάνθαστος, λίρα 100%, θα κάνει καριέρα. Ο Λαμαράνα πολύ καλός, δυνατό χαφ και αυτός θα πιάσει. Ο Πισάρο, καλλιτέχνης, δεκάρι, άλλο στυλ από τα χαφ που έχουμε, στα άκρα θέλει δουλειά σε αντοχή και ταχύτητα, αλλά με Αλμειδα σε ένα μήνα θα ‘ναι και αυτός φυσέκι αν και στη θέση του η ΑΕΚ θα ξεκινάει με το πολυβόλο Τσούμπερ και τον el mago Πινέδα.

Φρονώ εάν μου έλεγες τί μεταγραφές θα έκανες τώρα θα ήθελα ένα μπακ πολύ καλό αριστερά του Χατζησαφί αφού θα ‘ναι δύσκολο οΙρανός να κάνει την ξέφρενη χρόνια του σε Ελλάδα και Ευρώπη δεύτερη σερί χρονιά. Παράλληλα ένα στόπερ στυλ Γκαμάρα, γρήγορο, άλλου στυλ από Βίντα και Μουκουντί. Στο τέλος ένα φορ ψηλό, να παίζει πιο πολύ ξύλο με τα στόπερ και ενός χαφ ακόμα για να γεμίζει η μηχανή μας στο νευραλγικό χώρο του κέντρου με μηχανάκια αφού οι διοργανώσεις φέτος είναι τρεις και οι απαιτήσεις πολύ μεγάλες.

Η ομάδα είναι έτοιμη. Κράτησε τον κορμό της. Θα δούμε πάλι ωραία πράγματα φέτος και με αισιοδοξία και πίστη πάμε για το μεγάλο στόχο την έξοδο στους ομίλους του Champions League!