AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η αποκάλυψη της Sun για ΑΕΚ και Βέστεργκααρντ (video)

Η Sun αποκάλυψε πως η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με τη Λέστερ για την απόκτηση του 30χρονου Δανού στόπερ, Γιάνικ Βέστεργκααρντ. Ποια όμως είναι τα δεδομένα;

«Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προσφέρει στον Βέστεργκααρντ μία διαδρομή απόδρασης από την κόλαση της Λέστερ», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με τις “αλεπούδες” για μία πιθανή μεταγραφή του Γιάνικ Βέστεργκααρντ, αν και η αποτίμηση του Βέστεργκααρντ από τους Έλληνες στα περίπου 4 εκατομμύρια λίρες ήταν πολύ χαμηλότερη από την αποτίμηση της Λέστερ», αναφέρει αρχικά το δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας.

Σύμφωνα πάντα με τους Άγγλους η ΑΕΚ ελπίζει να τον αποκτήσει με μειωμένη τιμή με «όπλο» το γεγονός πως η Λέστερ είναι στην Championship με έναν νέο προπονητή που θέλει να φτιάξει τη δική του ομάδα, ενώ στο τέλος αναφέρει:

«Η Λέστερ θέλει να ανακτήσει μέρος από τα 15 εκατ. λίρες που δαπάνησε, αλλά με ένα χρόνο να απομένει στο συμβόλαιό του, ίσως χρειαστεί να συμβιβαστεί με περίπου 5 εκατομμύρια λίρες. Ακόμη και αυτό θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ δαπανηρό για την ΑΕΚ που θα δυσκολευόταν να καλύψει τους μισθούς των 60.000 λιρών την εβδομάδα του Βέστεργκααρντ, εκτός αν η Λέστερ σηκώσει μέρος αυτού του οικονομικού βάρους».

Τα δεδομένα λοιπόν είναι τα εξής: Η ΑΕΚ έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη για τον κεντρικό αμυντικό. Ψάχνει έναν στόπερ που θα έρθει για να διεκδικήσει θέση βασικού από Βίντα και Μουκουντί, κάτι που κάνει πιο δύσκολο το έργο των κιτρινόμαυρων. Αυτομάτως οι άνθρωποι του Δικεφάλου βλέπουν σε πολλαπλά ταμπλό, χρησιμοποιώντας και την ατζέντα Αλμέιδα.

Η περίπτωση πάντως του Γιανίκ Βέστεργκααρντ δεν είναι από αυτές που έχουν στα υπόψιν τους οι άνθρωποι του Δικεφάλου όπως τουλάχιστον βγαίνει από το ρεπορτάζ. Ψάχνουν ακόμα κάτι καλύτερο…