AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Γκαρσία μπορεί να “τινάξει” με χρήμα τα ταμεία της ΑΕΚ! Φέτος είναι η χρονιά του…

Η περσινή σεζόν για τον Λιβάι Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης της ΑΕΚ ήταν… προσαρμογής. Φέτος ο στράικερ από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο θα δείξει τον πραγματικό του εαυτό και θα κάνει… παπάδες. Εξ του και το γεγονός πως βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων από το εξωτερικό. Ο Γκαρσία μπορεί να “τινάξει” με χρήματα τα ταμεία της ΑΕΚ, η οποία όμως δεν προτίθεται να τον δώσει μπιρ παρά!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι ατάκες του Δημήτρη Μελισσανίδη πριν από περίπου 1,5 μήνα. «Δεν πωλείται», «Θα τον ρουφήξουμε, θα τον χαρούμε και θα δούμε μετά. Τώρα να τον πουλήσω που θέλω να τον χαρώ;» και «Τα πάντα νομίζετε στη ζωή είναι τα φράγκα;». Δείγμα της στρατηγικής που έχει η διοίκηση της ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία.

Τα τρία γκολ του 26χρονου επιθετικού απέναντι στη Σταχτάρ και το γεγονός πως προτίμησε να έρθει απευθείας από το Gold Cup και όχι να πάρει ημέρες διακοπών δείχνουν την όρεξή του να κάνει σπουδαία πράγματα τη φετινή χρονιά. Δείχνουν έναν παίκτη – εργάτη που με τον Ματίας Αλμέιδα δείχνει πραγματικό… τανκ.

Είναι δεδομένο πως η ΑΕΚ το επόμενο διάστημα θα δεχτεί πιέσεις από την αγορά της Αγγλίας και της Αραβίας για τον Λιβάι Γκαρσία. Ωστόσο οι φετινές εμφανίσει του στράικερ από το Τρίνινταντ μπορεί να του εκτοξεύσουν την χρηματιστηριακή του αξία στα 25.000.000 ευρώ.

Φυσικά υπάρχει και η γαλλική πλευρά. Αυτή της Λανς που από χθες σύμφωνα με δημοσιεύματα κυκλοφόρησε η φήμη περί πρότασης στα 17-18.000.000 ευρώ με τον γαλλικό σύλλογο να επιβεβαιώνει πως ο παίκτης είναι στην ατζέντα τους. Η Λανς έχει χρήματα από την πώληση του Οπεντά. Πήγε στη Λειψία έναντι 43.000.000 ευρώ, ένας παίκτης στο στυλ του άσου της ΑΕΚ.

Τώρα κατά πόσο η Λανς θα σκεφτεί να ξοδέψει περί τα 18.000.000 ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία θα φανεί στην πράξη. Μονπελιέ και Λιλ είναι δύο ακόμα ομάδες με καλό σκάουτινγκ και οι οποίες έχουν παρακολουθήσουν τον 26χρονο φορ. Αλλά δεν μπορούν να φτάσουν σε αυτά τα χρήματα.

One thought on “Ο Γκαρσία μπορεί να “τινάξει” με χρήμα τα ταμεία της ΑΕΚ! Φέτος είναι η χρονιά του…

Comments are closed.