AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για πάντα στην ΑΕΚ ο Αλέξανδρος Μαδέσης

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Αλέξανδρο Μαδέση. Ο 18χρονος (29/12/2005) αθλητής θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης.

Ο Αλέξανδρος Μαδέσης ήταν ένα από τα βασικά μέλη της περσινής ομάδας τόσο στην Α1 όσο και στο Κύπελλο με την ανδρική ομάδα, ενώ παράλληλα στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών μαζί με τους Αϊβατίδη και Βουμβουλάκη. Ακόμα, κατέκτησε την 1η θέση σε δύο αναπτυξιακά τουρνουά, στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στο Διπλό Μικτό, καθώς επίσης φιγουράρει στην κορυφή του πίνακα αξιολόγησης στην κατηγορία των Εφήβων.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Αλέξανδρος Μαδέσης δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που για άλλη μία χρονιά θα αγωνιστώ στην πρώτη εθνική κατηγορία με την ομάδα της ΑΕΚ. Το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι δύσκολο και ανταγωνιστικό. Οι ομάδες έχουν δυναμώσει, αλλά πιστεύω πώς δουλεύοντας καθημερινά και με τις προσθήκες ξένων αθλητών να φέρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».