AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Διαφορά 500.000 δολάρια μεταξύ Αμέρικα και ΑΕΚ για Νέστορ Αραούχο”

Η ιστοσελίδα americamonumental.bolavip.com, επικαλούμενη πληροφορίες του δημοσιογράφου Φερνάντο Εσκιβέλ, αναφέρει ότι η ΑΕΚ τα βρήκε σε όλα με τον 31χρονο κεντρικό αμυντικό, Νέστορ Αραούχο και απομένει να βρεθεί η χρυσή τομή με την Αμέρικα. Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι είναι στα 500.000 δολάρια.

«Το μέλλον του σέντερ μπακ φαίνεται πως βρίσκεται στην Ελλάδα, με μια ομάδα που είναι γνωστή για τη δυνατή παρουσία της στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Μετά από επίπονες διαπραγματεύσεις, οι συζητήσεις με τους εκπροσώπους του, έφτασαν σε αίσιο τέλος», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

«Τώρα απομένει το πιο σημαντικό πράγμα: η συμφωνία ανάμεσα στην Αμέρικα και την ελληνική ομάδα. Αυτή τη στιγμή, η διαφορά ανάμεσα στα δύο κλαμπ είναι στα 400-500.000 δολάρια, αλλά αναμένεται να γεφυρωθεί», συμπληρώνεται.

Ο Νέστορ Αραούχο διαθέτει και ισπανικό διαβατήριο, ενώ θα βρει στην ΑΕΚ τους Πινέδα και Πισάρο. Ο Ματίας Αλμέιδα γνωρίζει καλά τον παίκτη και αποτελεί εισήγησή του και μένει να φανεί αν τελικά θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή.