AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πινέδα: Το μέλλον μου στα χέρια του ατζέντη μου

Μπορεί Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός να διαψεύδουν τα περί πρότασης των 8.000.000 ευρώ στη Θέλτα για τον Ορμπελίν Πινέδα, ωστόσο το συγκεκριμένο θέμα απασχόλησε και τους συμπατριώτες δημοσιογράφους του 27χρονου μεσοεπιθετικού, ο οποίος ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του και αν γνωρίζει την ομάδα, που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ περιμένει να δει τι θα γίνει με το μέλλον του Πινέδα ώστε να κάνει τη δική της κίνηση.

«Η αλήθεια είναι πως ζω μέρα την μέρα, το άφησα στον ατζέντη μου. Του είπα “είναι δική σου δουλειά, θα φροντίσω να κάνω τη δουλειά μου στο γήπεδο, δώσε μου τα δεδομένα που δουλεύουν” και ας έρθουν εκπλήξεις. Πιστεύω ότι όταν εμείς οι παίκτες μένουμε εκτός, έρχονται οι καλύτερες προτάσεις», ανέφερε αρχικά ο Πινέδα στο Azteca Deportes.

Παρότι είναι άγνωστο πού θα αγωνίζεται την επόμενη χρονιά, ο Πινέδα απέκλεισε το ενδεχόμενο επιστροφής στο Μεξικό, αφού πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην Ευρώπη και να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερες εμπειρίες.

«Ορίστε, το έλεγα πάντα. Πρώτα είναι το όνειρό μου να συνεχίσω να εξελίσσομαι, να συνεχίσω να πετυχαίνω και να συνεχίσω να χτυπάω πόρτες, ώστε να υπάρχουν περισσότεροι Μεξικανοί», κατέληξε.