AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεγάλη ανησυχία με Πάολο Φερνάντες, τραυματίστηκε σε ειδικό πρόγραμμα

Συναγερμός έχει σημάνει στις τάξεις της ΑΕΚ καθώς ο Πάολο Φερνάντες τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια ειδικού προγράμματος προπόνησης, που κάνει στη Σαραγόσα και μάλιστα, κοντά στον αχίλλειο!

Οι κιτρινόμαυροι περιμένουν τις μαγνητικές του Ισπανού εξτρέμ για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος και αν υπάρχει σοβαρή ζημιά, που θα τον αφήσει εκτός. Σε αυτή την περίπτωση καταλαβαίνει κανείς ότι θα αλλάξουν, ενδεχομένως και τα μεταγραφικά πλάνα της ομάδας.

Για την ώρα, πάντως, το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ τηρεί στάση αναμονής, αφού δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Δεν αποκλείεται, δε, ο 24χρονος να επιστρέψει στην Ελλάδα άμεσα. Σε κάθε περίπτωση θα κάνει είτε εδώ είτε στην Ισπανία εξειδικευμένες εξετάσεις.

Στις 27 Ιουνίου η ΑΕΚ αρχίζει την προετοιμασία της στο Μπουργκ Χάαμσταντ της Ολλανδίας, όπου θα μείνει μέχρι και τις 14 Ιουλίου. Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της είναι 7-8 Αυγούστου για τα προκριματικά του Champions League, ενώ στις 18 του ίδιου μήνα αρχίζει και το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League.