ΟΠΑΔΟΙ

Πειρατές του Ονείρου: Ο Τιτανικός της Προσφυγιάς

Το πλοιάριο του προαναγγελθέντος θανάτου βυθίστηκε αφού πρώτα συγκρούστηκε με τα παγόβουνα της βαρβαρότητας και της εγκληματικής αδιαφορίας των εξουσιών παρασύροντας σε ένα φρικτό τέλος εκατοντάδες φτωχούς πρόσφυγες και μετανάστες, ανάμεσά τους και πολλά μικρά παιδιά, βρέφη και γυναίκες.

Οι διεθνείς λήσταρχοι, οι εμπρηστές των πολέμων και οι έμποροι των όπλων είναι οι δολοφόνοι. Οι μακελάρηδες των λαών, αυτοί που για τα καταραμένα βρόμικα κέρδη τους προκαλούν λεηλασίες και αιματοχυσίες σε πολλές περιοχές του πλανήτη διαλύοντας ολόκληρες χώρες και εξαναγκάζοντας έτσι χιλιάδες απελπισμένους ανθρώπους, είτε από τις ολέθριες συνέπειες των φονικών πολέμων είτε από την ανυπόφορη φτώχεια που τους επιβάλλουν λόγω της υπερεκμετάλλευσης, να εγκαταλείπουν αλλόφρονες τις εστίες τους και ξεριζωμένοι, κατατρεγμένοι, στοιβαγμένοι μέσα στα σαπιοκάραβα των διακινητών δουλεμπόρων να οδηγούνται κάθε τόσο στο θάνατο στον υγρό τάφο της Μεσογείου.

Αυτό ονομάζεται έγκλημα και οι εγκληματίες είναι γνωστοί. Η δήθεν πολιτισμένη Δύση από την υπερατλαντική εκδοχή της μέχρι τη γριά υποκρίτρια πόρνη Ευρώπη, μαζί κι όλες οι κυβερνητικές μαριονέτες τους.

Οι Ξεριζωμένοι είναι τα θύματά τους, είναι της γης οι κολασμένοι, ζωές με μηδαμινή αξία που αδικοχάνονται, έρμαια των εμπόρων των ψυχών.

Εμείς οι “Πειρατές του Ονείρου” πιστοί στις αρχές και τις αξίες της 30χρονης πορείας μας, ως ΑΕΚτζήδες – παιδιά κι εγγόνια Προσφύγων, που κάποτε και οι δικοί μας πρόγονοι πέρασαν τους δρόμους της φωτιάς βιώνοντας την πίκρα, τον πόνο και το θάνατο – δηλώνουμε όχι μόνο τη βαθιά θλίψη μας για τον χαμό των ανυπεράσπιστων συνανθρώπων μας αλλά και την απέχθεια και την οργή μας απέναντι στους κρατικούς δολοφόνους όλων των αποχρώσεων και εθνικοτήτων που ευθύνονται για αυτή και για όλες τις παρόμοιες τραγωδίες=προδιαγεγραμμένα εγκλήματα.

Ταυτόχρονα εκφράζουμε την αμέριστη αλληλεγγύη μας στους πονεμένους συνανθρώπους μας. Είμαστε στο πλευρό τους με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο. Αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι οφείλουμε να παρέχουμε και ανθρώπινες συνθήκες αξιοπρεπούς διαβίωσης για τους διασωθέντες μα και για όλους τους πρόσφυγες και μετανάστες.

Τέλος, ας υψώσουμε, επιτέλους κάποτε, μαχητική φωνή αντίστασης κόντρα στους άδικους πολέμους που φέρνουν ξεριζωμούς, προσφυγιά, θάνατο. Όχι στο σωβινιστικό μίσος, φιλία και συνεργασία μεταξύ των λαών.

Α.Ε.Κ μητέρα όλων των Προσφύγων, όπου πόνος κατατρεγμός και προσφυγιά ΣΤΑΣΟΥ ΔΙΠΛΑ!

Για την υπογραφή:
Συσπείρωση Οπαδών Α.Ε.Κ
“ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ”