ΟΠΑΔΟΙ

Πειρατές του Ονείρου: Για τον Νίκο 5 γκολ!

✓ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΜΑΧΗ μας περιμένει την Κυριακή με τον αντιπαθή Άρη. Πρόκειται για μια ομάδα που για ευνόητους λόγους θα “λυσσάξει” να κόψει βαθμό-βαθμούς από την Α.Ε.Κ. Λογαριάζουν βέβαια χωρίς τον ξενοδόχο διότι “εδώ είναι Φιλαδέλφεια” οπότε θα καταλάβουν (κι αυτοί) ότι είναι χαμένοι… “προτού καν πατήσουν τη Δεκελείας” όπως λέει και η γνωστή ατάκα. Πάμε λοιπόν να τιγκάρουμε και πάλι το Ναό ώστε να ωθήσουμε την Α.Ε.Κ σε μία ακόμη πολύτιμη Νίκη στο δρόμο προς τον ΤΙΤΛΟ που πλέον είναι ακόμη πιο κοντά μας! Με φωνή, παλμό, δύναμη, ψυχή, ενθουσιασμό αλλά και με… προσοχή στην έδρα μας (εμείς οι οπαδοί), με αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα και αγωνιστικό πάθος (εσείς οι παίκτες και το τεχνικό τιμ) και με… τα μάτια σας δεκατέσσερα όσον αφορά την προστασία της Ομάδας (εσείς κύριοι της ΠΑΕ). Πάμε όλοι μαζί γερά ρε ΑΕΚΑΡΑ!!!

✓ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ 5 ΓΚΟΛ!!! Όσα χρόνια και αν περάσουν αυτό το σύνθημα θα αποτελεί ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΧΟ προς υλοποίηση όταν η Α.Ε.Κ αγωνίζεται εναντίον του Άρη. Δεν επιζητούμε λοιπόν απλά και μόνο τη νίκη αλλά και ένα μεγάλο σκορ που θα αφιερώσουμε ειδικά στον αδερφό μας Νίκο Ξηροκώστα σ’ αυτό το πρώτο εντός έδρας ματς με τα “σκουλίκια” εδώ στο Νέο μας Γήπεδο στη Ν.Φ, για το οποίο και ο ίδιος ο Νικόλας συνέβαλλε τα μέγιστα αγωνιζόμενος επί χρόνια μαζί μας στην πρώτη γραμμή! Παίκτες της Α.Ε.Κ ισοπεδώστε την ομαδούλα της Θεσ)νίκης… χωρίς έλεος!!!
✓ Ο ΝΙΚΟΣ ΞΗΡΟΚΩΣΤΑΣ ήταν, είναι και θα είναι ο εμβληματικός Οπαδός – Σύμβολο της Ενωσίτικου Συνδεσμιακού Κινήματος που το όνομά του έχει συνδεθεί με τα τραγικά γεγονότα στο καταραμένο Χαριλάου το 1995 που στοίχισαν στο Νικόλα αυτή τη φοβερή περιπέτεια ζωής. Ο αδερφός μας όμως δεν το έβαλε ποτέ κάτω, στάθηκε λεβέντης και παλικάρι κι ολόψυχα δίπλα στην Α.Ε.Κ έχοντας κερδίσει με τη στάση του, την αγάπη, την εκτίμηση και το σεβασμό όλων των ενωσιτών. Αληθινός αετός, αποτελεί φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτελούς αγάπης για την Αθλητική Ένωση Κωνσταντινουπόλεως.
✓ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΝΙΚΗ της Α.Ε.Κ στο εκτός έδρας ματς με τον Ιωνικό (1-2). Αν και στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αγνώριστοι, εντούτοις από τα μισά του δευτέρου, η Α.Ε.Κ έπιασε φοβερή αγωνιστική απόδοση αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι όντως είναι η Ομάδα- φαβορί για τον Τίτλο. Από κει και πέρα… η διαιτησία ήταν και πάλι εχθρική προς την Α.Ε.Κ καθώς δεν μας δόθηκε καθαρό πέναλντι (στην ανατροπή του Ρότα). Για τη φαιδρή ανακοίνωση του κακόμοιρου Ιωνικού δεν θα πούμε τίποτε παραπάνω, παρά μόνο ότι “ευθυγραμμίστηκε” και ο νοών νοείτω! Περαστικά…
✓ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ “κιτρίνισε-κιτρίνισε η Βόρεια Ελλάδα…” κι έτσι η ΑΕΚΑΡΑ με τη συγκλονιστική συμπαράσταση χιλιάδων οπαδών της και με όμορφο ποδόσφαιρο, πήρε άλλη μία νίκη (1-3) σφραγίζοντας μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού το εισιτήριο της πρόκρισης για την 4άδα του Κυπέλλου Ελλάδας όπου πλέον περιμένουμε την ομαδούλα του λιμανιού εκεί στο Απόρθητο Κάστρο μας… δια τα περαιτέρω! Να σημειωθεί -με έμφαση- ότι και στις Σέρρες η διαιτησία έκανε πάλι τα “περίεργα” της εις βάρος της Α.Ε.Κ. Μην περάσει (κι αυτό) στο σβηστό.
✓ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΑΕΙ… κι αυτό δεν απαιτεί δα και πολλή σκέψη για να το αντιληφθεί οποιοσδήποτε. Βλέπουμε πως σκυλιάζουν κι αλυχτάνε οι προαιώνιοι εχθροί της Α.Ε.Κ κατά του ηγέτη της. Έχουν επιστρατεύσει όλο το γνωστό βρώμικο οπλοστάσιό τους, το ψέμα, τη συκοφαντία και τη λάσπη για να πλήξουν τον τίγρη ο οποίος έχει καταφέρει καίρια χτυπήματα στο αμαρτωλό σύστημά τους. Άρα το γεγονός ότι ο μέγας κίνδυνος γι’ αυτούς ακούει στο όνομα Δημήτρης Μελισσανίδης σημαίνει ότι πάμε καλά και πως έχουμε τον κατάλληλο καπετάνιο στο τιμόνι. Ρε όσο και να χτυπιούνται, όχι μόνο δεν θα τους περάσει, αλλά στο τέλος πηγαίνοντας για μαλλί θα βγουν και κουρεμένοι!
✓ ΕΛΕΕΙΝΗ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της Α.Ε.Κ από την συντριπτική πλειοψηφία των λεγόμενων Μέσων Μαζικής “Ενημέρωσης” ή μάλλον των Μέσων Εξαπάτησης θα λέγαμε εμείς. Πλήρης διαστρέβλωση της πραγματικότητας προκειμένου να εξυπηρετηθούν κάποιοι αφεντάδες που ελέγχουν τα κανάλια και οι οποίοι ως επί το πλείστον είναι κι αντίπαλοι-ανταγωνιστές της Α.Ε.Κ. Αλλά τι άλλο θα μπορούσαμε να περιμένουμε, εφόσον η δική μας Ομάδα δεν διαθέτει ούτε έναν (1) τηλεοπτικό σταθμό ώστε να έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί ενώπιον της φίλαθλης κοινής γνώμης το δίκιο της. Μήπως έφτασε -επιτέλους- η ώρα για να κινηθεί η Α.Ε.Κ και προς αυτή την κατεύθυνση ;
✓ ΕΝΑΣ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ έφυγε από κοντά μας. Ο ΑΕΚτζής Νίκος Ξανθόπουλος, τόσο με την καλλιτεχνική του πορεία στον κινηματογράφο και στο τραγούδι, όσο και με τη γενικότερη στάση ζωής του, θα μας θυμίζει πάντοτε το ήθος, το σθένος και γενικότερα τη μεγαλειώδη ψυχοσύνθεση εκείνης της υπέροχης προσφυγικής γενιάς. Θα περιμένουμε αύριο την ανάλογη απόδοση τιμών στο Ναό της Προσφυγιάς!
✓ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΚΗ ΚΑΜΠΑΝΟΥ έδειξε πόσο βαθιά έχει φτάσει η σήψη σε ορισμένους “οπαδούς”. Όμως δεν θα μπουν όλοι στο ίδιο τσουβάλι, γιατί απλούστατα δεν είναι όλοι ίδιοι. Επ’ ευκαιρία θα υπενθυμίσουμε, ως “Πειρατές του Ονείρου”, την κάθετη αντίθεσή μας σε απάνθρωπες ξεφτιλισμένες πρακτικές που στρέφονται με οποιοδήποτε τρόπο ενάντια στην ανθρώπινη ζωή, σε κτηνώδεις συμπεριφορές που προκαλούν απέχθεια και παραπέμπουν σε φασιστικές μισανθρωπικές αντιλήψεις από αυτούς που τις ασκούν. Το ποδόσφαιρο δεν είναι πόλεμος ούτε πεδίο άσκησης φονιάδων. Είναι πάθος, χαρά, κοινωνικότητα, ακόμη και… “πάλη αντιθέσεων” αλλά πάντα μέσα σε υγιή πλαίσια. Το Οπαδικό Κίνημα οφείλει να καλλιεργεί ιδέες, ιδανικά, αλληλεγγύη, ανθρωπιά, θαρραλέα αγωνιστική στάση ζωής και κατ’ αυτό τον τρόπο να διαμορφώνει τη συλλογική συνείδησή του. Παράλληλα, να απαξιώνει, να καταγγέλλει και να  τελειώνει άμεσα εκείνους που με πρόσχημα την οπαδικότητα χρησιμοποιούν ελεεινές και εγκληματικές μεθόδους κατά άλλων οπαδών. Ποτέ ξανά λοιπόν!
✓ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ διότι αγωνιστήκαμε κόντρα σε θεούς και δαίμονες για να ξαναγίνει το Γήπεδο στην προσφυγομάνα Νέα Φιλαδέλφεια, στη γη των προγόνων μας, Είμαστε περήφανοι και έχουμε τη συνείδησή μας ήσυχη γιατί συμβάλλαμε και εμείς ώστε να παραδοθεί στις Επόμενες Γενιές ένα Έργο Ζωής για την ΑΕΚΑΡΑ, ένα πανίσχυρο διαχρονικό όπλο για την αγωνιστική της κυριαρχία και την ιστορία της!
VENCEREMOS αδέρφια Πειρατές!
✓ Α.Ε.Κ ΛΑΤΡΕΙΑ – ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΙΡΑΤΕΙΑ!!!

 

 

* CUEVA DE LOS PIRATAS*

* Και τώρα ελάτε!!! Σε λίγες μέρες στη Νέα Φιλαδέλφεια θα ‘χει γλέντι τρικούβερτο, με σκορ… μπασκετικό! Δεν θα προλαβαίνετε να μετράτε!!!
* Μπράβο Στίβεν Τσούμπερ. Το θεαματικό γκολ σου στη Νίκαια ήταν κυριολεκτικά “χρυσό”. Συνέχισε δυνατά και απέδειξε με την απόδοσή σου ότι είσαι ένας παίκτης υψηλών προδιαγραφών, αντάξιος της Α.Ε.Κ.
* Κοράκια, είχατε δεν είχατε, πνίξατε πέναλντι ΚΑΙ στις Σέρρες. Πρόβα κάνετε για τα επόμενα επεισόδια;;
* Κυκλοφορεί η χειμερινή ζακέτα των Πειρατών του Ονείρου. “Επιστροφή στο όνειρο” είναι το θέμα της σε ένα μοναδικό σχέδιο! Πρόκειται για μία εξαιρετική ποιοτική δημιουργία από το Club μας που πραγματικά ενθουσιάζει όσα κιτρινόμαυρα αδέρφια μας την έχουν δει. Για επιπλέον πληροφορίες επικοινωνείτε στο τηλ. 693 810 3933 (Χρήστος).
* “Gregory” χρόνια πολλά. Γερός και δυνατός ρε ΑΕΚΑΡΑ.
* Γνωρίζατε ότι ο Νίκος Ξανθόπουλος συνελήφθη από τους Γερμανούς ναζί κατακτητές σε ηλικία… 9 ετών; Παλικάρι από τα μικράτα του το παιδί του λαού!
* Α.Ε.Κ σημαίνει Προσφυγιά. Γι’ αυτό και το κάθε τι στο Ναό πρέπει να θυμίζει τις ρίζες της ομάδας. Πόσο μάλλον η μουσική στο Γήπεδο που αποτελεί βασικό στοιχείο της πολιτισμικής κληρονομιάς. Οι νεότεροι οπαδοί που δεν έχουν την βιωματική επαφή, λόγω ηλικίας, με τις ιστορικές ρίζες της ομάδας, θα πρέπει να “εμβαπτιστούν” με κάθε τι που σχετίζεται με την Προσφυγιά, την Ξενιτιά, την Κωνσταντινούπολη, τον Πόντο, κλπ. Μόνο έτσι θα γίνουν πραγματικοί Αεκτζήδες. Η Α.Ε.Κ πρέπει να είναι… σαν την ομάδα αίματος! (Τζίμης, Πειρατής). Προσυπογράφουμε ομόφωνα!
*  Θεοδόση Μαχαίρα, Μιχάλη Κοσίδη, το μέλλον σάς ανήκει. Το ξέρετε ρε μάγκες το τόπι. Γι’ αυτό προχωράτε με τόλμη και πίστη στις δυνάμεις σας. Εμείς “ποντάρουμε” σε εσάς!
* Το ανώτατο στάδιο του κομπλεξισμού είναι ο… γαβρισμός! Αυτό απέδειξε η ελεεινή στάση τους στην υπόθεση της ανάθεσης του Conference League.
* Ρε “Κλαψέσκου” τύφλα να ‘χει η Μάρθα Βούρτση μπροστά σου. Δεν μας λες και κάτι για τα ληγμένα δελτία των παικτών σου το 2020 και ποιοι σας γλίτωσαν τότε από την κατρακύλα; Άιντε γιατί το θράσος σου είναι… απύθμενο!
* Ποιος Πειρατής που το παρατσούκλι του θυμίζει παλιό ποδοσφαιριστή της Α.Ε.Κ, ενώ αποκαλείται παράλληλα και “Γέρος”, κατανάλωσε -εν αγνοία του- αμύθητη ποσότητα μπύρας (με 0% αλκοόλ) παραπονούμενος συνεχώς στην παρέα ότι… “αυτή η παράξενη μπύρα δεν τον πιάνει”;;;
* Επιβεβαιώνουν το προσωνύμιο “σκουλίκια”, που τους έχει αποδώσει η αθλητική κοινότητα, και από το σιχαμερό-ρατσιστικό τρόπο που έχουν συμπεριφερθεί απέναντι στο Νικόλα Ξηροκώστα. Ρε ουσττττ.
* Γιώργο Κοσκινά κράτησες έπαλξη δυνατή όλα αυτά τα χρόνια με συνέπεια και συνέχεια. Έχεις τη βαθιά εκτίμησή μας αδερφέ.
* Στις προηγούμενες Πειρατικές Αιχμές (21/1) γράψαμε το εξής: “Το ξαναείπαμε και το επαναλαμβάνουμε, κάθε ματς πρέπει να το βλέπουμε σαν… Τελικό!”. Ο Θεοδόσης Μαχαίρας δήλωσε προχθές μετά το παιχνίδι στις Σέρρες : “ο προπονητής μάς είπε να δούμε το ματς σαν τελικό”! Πλήρη ταύτιση!
* Βασιλιάδες, πρίγκηπες, δούκες, αυλάρχες, αυλικοί, παπαράτσι-δες και όλο το κακό συναπάντημα. “Φρίκη” (για να θυμηθούμε και πως αποκαλούσαν κάποτε τη Φρειδερίκη οι αγωνιστές της δημοκρατίας).
* 3 φάγανε οι άλλοι μέσα στην έδρα τους από τον μπαοκ (και λίγα ήταν) και θέλουν και τίτλο. Γελάει το πανελλήνιο.
* Έξω οι γλείφτες και οι οσφυοκάμπτες.
* Η ξανθιά νεράιδα από το Λονδίνο ανέβαλε την πτήση της για να βρεθεί και πάλι κοντά στην ΑΕΚΑΡΑ και την πειρατική εξέδρα. Μας κλέβεις την καρδιά γλυκιά πειρατίνα!
* Βιβλιοπρόταση: “Όσα θυμάμαι και όσα αγάπησα”, αυτοβιογραφία του Νίκου Ξανθόπουλου, εκδόσεις Άγκυρα.
* pirates-aek σε αυτή την ηλεκτρονική διεύθυνση θα βρειτε την ανεξάρτητη συλλογική φωνή μας στο internet. Για όσους ακόμη επιμένουν σε πιο “ρετρό” μα ποιοτικότερες διαδικτυακές επιλογές σε σχέση με τη μόδα του συρμού των φέισμπουκ και σία!
* “Σ’ αγαπώ πολύ/Πιο πολύ/ Σε αγαπώ, ΑΕΚάρα σ’ αγαπώ/και το θεό δικέφαλο αετό/ Μόνο εσύ μου γεμίζεις τη ζωή/γι’ αυτό σ’ ακολουθώ, αγάπη μου εσύ…”!!!
*  Α.Ε.Κ : Προστάτιδα Μητέρα όλων των Προσφύγων!

 

ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΓΕΡΑ – ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ!
 
Για την υπογραφή:
ΠΕΙΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ