AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτά λένε στην ποδοσφαιρική πιάτσα της Θεσσαλονίκης για ΑΕΚ και Πάλμα

Στις 9 Ιουνίου σας είχαμε αποκαλύψει ορισμένα στοιχεία στην υπόθεση ΑΕΚ και Πάλμα αλλά και στις σχέσεις Δημήτρη Μελισσανίδη και Θόδωρου Καρυπίδη και κατά πόσο έχουν αλλάξει αυτές (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ).

Πλέον αυτή τη φορά το AEK24HOURS ρώτησε την ποδοσφαιρική πιάτσα της Θεσσαλονίκης για το τι ακούγεται για τον Ονδουριανό εξτρέμ του Άρη, ο οποίος από σήμερα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις της ομάδας στο Ρύσιο υπό τις οδηγίες του Τόλη Τερζή αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν θα συνεχίσει να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα. Ή καλύτερα τη φανέλα του Άρη. Διότι όπως ακούγεται στη Βόρεια Ελλάδα κιτρινόμαυρη φανέλα θα συνεχίσει να φοράει αλλά αυτή της ΑΕΚ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες που μας μεταφέρθηκαν ο ΑΕΚ και Άρης τα έχουν βρει για την πώληση του Πάλμα. Ή καλύτερα Μελισσανίδης και Καρυπίδης τα έχουν βρει. Η συμφωνία περιλαμβάνει ποσό 2.500.000 ευρώ για τον εξτρέμ του Άρη, ανταλλαγή με Φαν Βέερτ και ποσοστό μεταπώλησης. Το αν ισχύει ή όχι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί από πουθενά διότι από την Ένωση τα στόματα είναι κλειστά. Από τον Άρη πάλι κάτι λένε αλλά όχι και πολλά.

Αυτό πάντως που μας συνέστησαν είναι να κάνουμε υπομονή για να δούμε στο τέλος πως θα καταλήξει η υπόθεση. Ο Πάλμα πάντως το “like” του Αλμέιδα το έχει. Τη στιγμή κιόλας που τραυματίστηκε ο Πάολο Φερνάντες ο θαυμασμός του Αργεντίνου κόουτς για τον εξτρέμ από την Ονδούρα μεγαλώνει.