AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απογοήτευση, αλλά και πίστη πως τίποτα δεν χάθηκε

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο της ΑΕΚ μετά την εντός έδρας ισοπαλία επί του Παναθηναϊκού, καθώς μέσα σε δύο Κυριακές πετάχτηκαν 5 βαθμοί.

Ωστόσο τόσο τα μέλη του τεχνικού τιμ, όσο και οι άνθρωποι γύρω από την ομάδα αλλά και οι ποδοσφαιριστές διατηρούν την πίστη πως ακόμη δεν έχει χαθεί τίποτα. Υπάρχουν ακόμη εννιά παιχνίδια και ταυτόχρονα η πεποίθηση πως με νίκη στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ αμέσως μετά τη διακοπή, στις 2 Απριλίου, η ΑΕΚ θα είναι ξανά πολύ ισχυρή διεκδικήτρια του τίτλου, δεδομένου και ότι ακολουθούν τα ματς με Βόλο εκτός και Άρη εντός που θα της δώσουν τη δυνατότητα για ένα σερί τριπόντων.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ διαθέσιμοι θα είναι οι Λιβάι Γκαρσία και Ντομαγκόι Βίντα, με τον πρώτο να έχει πλέον δύο εβδομάδες να βρει ρυθμό και τον δεύτερο να έχει εκτίσει την τιμωρία του χθες.

Ο Ματίας Αλμέιδα θα δώσει κάποιες μικρές ανάσες στους παίκτες του, αφού μετά τη διακοπή υπάρχει σερί αγώνων Κυριακή-Τετάρτη (συμπεριλαμβανομένου και του επαναληπτικού ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό τη Μεγάλη Τετάρτη) και μοναδική διακοπή για το Πάσχα.