AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλοι μαζί για την νίκη! Το πρώτο γκολ ο κόσμος της ΑΕΚ απόψε (20:00) στον ΝΑΟ κόντρα στον Ολυμπιακό!

Τα λένε για 6η και τελευταία φορά τη φετινή σεζόν! Η ΑΕΚ υποδέχεται στο… καμίνι της Νέας Φιλαδέλφειας απόψε (20:00, Cosmote Sport 2) τον Ολυμπιακό για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League με έναν και μοναδικό σκοπό. Να τον κερδίσει ώστε να συνεχίσει την προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο. Η “Αγιά Σοφιά” θα είναι κατάμεστη για ένα ακόμα πάρτι από τον λαό του Δικεφάλου και στόχος είναι να σκοράρει το πρώτο γκολ η έδρα.

Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό όπου η ατυχία της στέρησε τη νίκη μιας και τα προβλήματα, οι απουσίες της τελευταίας στιγμής και ο απαράδεκτος Πορτογάλος διαιτητής Ντίας δεν μπόρεσαν να τη σταματήσουν.

Στο αγωνιστικό μέρος ο Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στον Λάζαρο Ρότα, ο οποίος μπήκε στην αποστολή μετά το χτύπημα που δέχθηκε από τον Μπερνάρ στο ματς της Λεωφόρου αλλά δεν είναι σίγουρος αν θα μπορέσει να ξεκινήσει ή θα μπει για κάποια λεπτά στο παιχνίδι. Για το λόγο αυτό ο Πινέδα συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να τον αντικαταστήσει και πάλι αφού ο Σιντιμπέ κρίθηκε ανέτοιμος κι έμεινε εκτός αποστολής. Μέσα και όσοι ταλαιπωρήθηκαν από ίωση τις προηγούμενες μέρες, όπως για ακόμα μία φορά το τελευταίο διάστημα ο νεαρός Ζίνι.

Η 11άδα από τον Ματίας Αλμέιδα θα βγει την τελευταία στιγμή. Ωστόσο μια σκέψη για το αρχικό σχήμα θα μπορούσαμε να πούμε πως είναι η εξής: Ο Αθανασιάδης κάτω από την εστία με τους Πινέδα, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί στην άμυνα. Ελίασον, Γιόνσον, Μάνταλος και Γκατσίνοβιτς στη μεσαία γραμμή, με τον Τσούμπερ σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον προωθημένο Γκαρσία.

One thought on “Όλοι μαζί για την νίκη! Το πρώτο γκολ ο κόσμος της ΑΕΚ απόψε (20:00) στον ΝΑΟ κόντρα στον Ολυμπιακό!

  • Κάτι άσχετο..με τον αετό που πετούσε πριν τους αγώνες τι έχει γίνει; γιατί τον έχουμε χάσει;;

Comments are closed.