AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μελισσανίδης για τους αντιπάλους: Όλοι είναι Μάπετ σόου, θα τους βάλω σε τάξη

Απαντήσεις σε όλους όσους κατηγόρησαν την ΑΕΚ και συνεχίζουν να το κάνουν έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στο γεύμα που παραχώρησε στους δημοσιογράφους είπε:

«Τι να με ενοχλήσει όταν ακούω… Μαπετ Σόου. Μάπετ Σόου είναι αυτά. Εγώ ξέρω το ποδόσφαιρο, αγαπάω το ποδόσφαιρο. Τι να με ενοχλήσει; Αυτά που έβγαιναν και έλεγαν ότι του κολλήσαμε κόβιντ; Σε τέσσερα παιχνίδια δεν κέρδισαν μέσα στην έδρα τους και τους κόλλησε κόβιντ η ΑΕΚ; Ποιος τους είπε είχε κόβιντ η ΑΕΚ; Μάπετ Σόου! Αυτή είναι η πραγματικότητα» είπε και συνέχισε:

«Εσείς τι βλέπετε; Φέτος η ΑΕΚ ήταν μια κατηγορία πάνω, ας μην κρυβόμαστε. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Θέλουμε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι αυτή είναι η πραγματικότητα. Και αυτό που θέλω να πω επίσης είναι ότι και το ποδόσφαιρο μας έχει φτιάξει. Δεν θέλω να μπω σε συζητήσεις αλλά θεωρώ ότι κάθε χρόνος που περνάει το ποδόσφαιρο γίνεται καλύτερο. Τα ξέρετε τι γινόταν, δεν χρειάζεται να σας τα πω εγώ. Ο πρωταθλητής έβγαινε τον Νοέμβριο. Τώρα βγήκε ο πρωταθλητής την τελευταία αγωνιστική. Αυτό τα λέει όλα».

Για το αν θεωρεί τοξικό το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε και αν σκοπεύει να κάνει κάτι γι’ αυτό ανέφερε:

«Η ομάδα μας δεν ασχολείται με αυτά. Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Για εμένα όποιος σχολιάζει και βγαίνει και λέει είναι γραφικός. Μάπετ Σόου όλοι. Τους φταίει το ποδόσφαιρο που είναι το καλύτερο πρωτάθλημα;

Μπορεί να έκανα κι εγώ λάθος. Ποια τοξικότητα όμως; Αγωνίζομαι ακόμη να φτιάξουμε το ποδόσφαιρο μας. Δεν το βλέπετε ότι υπάρχει διαφορά, είναι το ίδιο το ποδόσφαιρο με πριν 10χρονια; Μην τρελαθούμε.

Κάποτε μας έλεγαν φτιάξτε ομάδα. Λέμε κι εμείς φτιάξτε κι εσείς ομάδα. Βγήκαν και είπαν ότι η ΑΕΚ έχει παραρτήματα; Ποια παραρτήματα; Εγώ μιλάω με ονόματα και στοιχεία. Αυτοί είχαν αλλά φουντάρανε και τα δύο.

Υπάρχουν ιδιοκτήτες ομάδων που κακά τα ψέματα δεν έχουνε ιδέα από ποδόσφαιρο. Επειδή έχεις χρήματα, είσαι ισχυρός νομίζεις ότι ξέρεις από ποδόσφαιρο. Πεπόνια είναι, κανονικά. Φτιάξαμε γήπεδο αθλητικά κέντρα. Δεν μας βοήθησε κανείς. 20 εκατ. μόνο από περιφέρεια πήραμε, αυτά είναι όλα και λένε για… Τζάμπα Σοφία. Εμείς είμαστε Τζαμπα Σοφιά που το φτιάξαμε μόνοι μας και κάναμε γήπεδο στολίδι; Το να είσαι κακομαθημένος από μικρό παιδί είναι κακό. Θα τους βάλω σε τάξη εγώ!»

Για τον Μπένετ και τους διαιτητές και το πλάνο να μειωθούν οι ξένοι διαιτητές είπε:

«Η ΑΕΚ δεν ασχολείται. Ας τα βρει ο Μπενετ με την ΚΕΔ και με την ΕΠΟ. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Τι να κάνει η διαιτησία σήμερα με το VAR. Θα γίνει και λάθος βέβαια. Παίξαμε κι εμείς με τον ΠΑΟΚ μας ακυρώθηκε γκολ που δεν καταλάβαμε. Λέγαμε και έγινε και κανείς δεν μας απαντούσε. Τι να κάνουμε, θα γίνουν λάθη. Αλλά έχει φτιάξει η διαιτησία. Κι όχι να βλέπω διαιτητές να βγαίνουν στα κανάλια με παπιγιόν. Έχετε δει διαιτητή με παπιγιόν και με… βαρύ όνομα, με ιστορία και παπιγιόν».