AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανθεσσαλικό τέλος! Τρία γήπεδα εξετάζει η ΕΠΟ για το ΑΕΚ – ΠΑΟΚ!

Τα κωμικοτραγικά της ΕΠΟ με τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος συνεχίζονται. Ενώ το μεσημέρι η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας είχε ανακοινώσει πως ο αγώνας ΑΕΚ – ΠΑΟΚ θα πραγματοποιηθεί στο Πανθεσσαλικό, το βράδυ πήρε πίσω την απόφασή της. Αιτία; Η ανακοίνωση της Εταιρείας Διαχείρισης του Σταδίου, η οποία ξεκαθάρισε πως καλύτερα ο τελικός να γίνει σε θεσσαλικό χωράφι παρά στο Πανθεσσαλικό.

«Σχετικά με τη χυδαία ανακοίνωση της Εταιρείας Διαχείρισης του Πανθεσσαλικού, την οποία αφήνουμε στην κρίση των φιλάθλων. από την ΕΠΟ ανακοινώνεται πως η ομοσπονδία ήταν έτοιμη για αυτή την παλινωδία. Τις προσεχείς ημέρες η ομοσπονδία θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου», αναφέρει η διαρροή-απάντηση της ΕΠΟ.

Κάτι που καταλαβαίνει κανείς ότι πλέον ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος αναμένεται να διεξαχθεί με οπαδούς και των δύο ομάδων, αφού στο Πανθεσσαλικό θα γινόταν κεκλεισμένων των θυρών μετά από επιθυμία του δημάρχου του Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.

Πλέον, αναζητείται άλλη λύση και φαίνεται πως από την ομοσπονδία υπάρχει εναλλακτική, αφού φέρεται να ήταν έτοιμη για αυτό το ενδεχόμενο.

Το σενάριο του ΟΑΚΑ είναι δύσκολα υλοποιήσιμο, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στη φυσική έδρα της μίας φιναλίστ (ΑΕΚ), άρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ουδέτερο έδαφος.

Επιπροσθέτως, στο Ολυμπιακό Στάδιο βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες και κατά τρίτο υπάρχει διαφορά ανάμεσα στη διοίκησή του και την ΕΠΟ, καθώς η πρώτη έχει κάνει λόγο για οφειλές της Ομοσπονδίας, η οποία από την πλευρά της απάντησε πως τέτοιο θέμα δεν υφίσταται.

Δεν απομένουν λοιπόν παρά γήπεδα της επαρχίας, όπως για παράδειγμα οι «Ζωσιμάδες» στα Γιάννενα, το Παμπελοποννησιακό της Πάτρας και η AEL FC Arena, που περίπου ισαπέχουν από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.