AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τώρα αρχίζει η… πραγματική μάχη για το πρωτάθλημα

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ πλην των διεθνών πήραν τις τελευταίες ανάσες πριν επιστρέψουν στις προπονήσεις ώστε να ξεκινήσει η… πραγματική μάχη για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος.

Η Ένωση υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή στη Νέα Φιλαδέλφεια με ένα εντυπωσιακό κορεό από 30.000 σημαίες και μέσα σε αυτό το εορταστικό κλίμα θέλει να πετύχει το “2 στα 2” βάζοντας γερές βάσεις για το πρωτάθλημα.

Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν σταδιακά οι εννιά διεθνείς της ομάδας. Ήδη οι Ορμπελίν Πινέδα και Λιβάι Γκαρσία ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με Μεξικό και Τρίνινταντ και Τομπάγκο αντίστοιχα και έχουν πάρει το δρόμο της επιστροφής που περιλαμβάνει υπερατλαντικό ταξίδι.

Απόψε τελειώνει ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, που δίνει φιλικό με την Σερβία απέναντι στην Κύπρο στη Λάρνακα, ενώ αύριο ο Ντομαγκόι Βίντα παίζει φιλικό με την Αίγυπτο εκτός έδρας.

«Τελικούς» πρόκρισης εκτός έδρας για το Euro παίζουν την Τρίτη οι τρεις Έλληνες, Μάνταλος, Ρότα και Αθανασιάδης στη Γεωργία και ο Σιμάνσκι με την Πολωνία στην Ουαλία.

Τελευταίος θα ενσωματωθεί ο Κάλενς, που τα ξημερώματα της Τετάρτης έχει φιλικό στο Περού απέναντι στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Με εξαίρεση τον τελευταίο, που δύσκολα θα είναι διαθέσιμος πριν την Παρασκευή, όλοι οι υπόλοιποι θα έχουν το χρόνο να επιστρέψουν και να κάνουν 3-4 καλές προπονήσεις πριν το ντέρμπι της Κυριακής ώστε η ΑΕΚ να παρουσιαστεί έτοιμη μπροστά στο κοινό της και τον αντίπαλο.