AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μάνταλος: Ζητάω συγγνώμη από τον αδερφό μου τον Αραούχο

Συγγνώμη από τον Σέρχιο Αραούχο ζήτησε ο Πέτρος Μάνταλος που δεν του αφιέρωσε το τρίτο γκολ. “Με πήρε τηλέφωνο και με έκραξε” είπε ο μέσος της ΑΕΚ θέλοντας να δείξει το πόσο καλή σχέση έχουν οι δύο ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Αυτή η νίκη μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο πολύ μεγάλη. Δυνατή έδρα που μας δυσκολεύει κάθε χρόνο. Και τα 90 λεπτά ήμασταν η ομάδα που δικαιούταν τους τρεις βαθμούς σήμερα».

Για την πίεση: «Ήταν αυτό που ζητούσε ο προπονητής από την αρχή της εβδομάδας. Καταλαβαίνουμε όλοι ότι φτάνουμε στο τέλος, έχει ψιλοξεκαθαρίσει μετά τα σημερινά αποτελέσματα ποιοι θα είναι οι διεκδικητές. Ένα ματς που ήταν κομβικό για εμάς, σε μια δύσκολη έδρα. Έχει την ικανότητα, τα κουράγια να κερδίσει σε μια τέτοια έδρα πέντε ματς πριν το τέλος».

Για το γκολ που πέτυχε: «Ό,τι και να σου πω στο 91’… Ζητάω συγγνώμη από τον αδερφό μου τον Αραούχο. Είχα πει ότι σε όποιο παιχνίδι κι αν σκοράρω θα πάω στην κάμερα να του το αφιερώσω, ήδη με πήρε τηλέφωνο και με έκραξε. Ελπίζω να καταλάβει, γιατί εκείνο το λεπτό τρελάθηκα και το μυαλό μου δεν πήγε σε αυτόν. Ξέρει ότι τον αγαπώ. Έκανα το κοντρόλ, είδα τον Μπα που μπήκε μπροστά μου, έκοψα την μπάλα, είδα μόνο την εστία, προσπάθησα να περάσω την μπάλα πάνω από τον Πασχαλάκη και μπήκε το γκολ»