AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Δένεται” με τους παίκτες ο Αλμέιδα – Το αντίο του στη Σαν Χοσέ!

Ισχυρούς δεσμούς με τους ποδοσφαιριστές του αποκτά ο Ματίας Αλμέιδα. Κάτι που αποτυπώνεται και στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του από τη Σαν Χοσέ.

Αφού τονίζει αρχικά πως «σήμερα είναι μια πολύ συναισθηματική μέρα για μένα, γιατί το έρχεται τέλος μιας συνεργασίας που μου άφησε σημαντική ανάπτυξη από προσωπική και αθλητική άποψη. Θυμάμαι από την πρώτη συζήτηση μέχρι την τελευταία, θυμάμαι κάθε νίκη, κάθε ισοπαλία και ήττα γιατί τα ζούσα πάντα με τον ίδιο τρόπο. Είμαι ευγνώμων στο ποδόσφαιρο που μου επέτρεψε να αναπτυχτώ, να γνωρίσω τόσους πολλούς ανθρώπους και να μάθω από διαφορετικές κουλτούρες, ανοίγοντας το μυαλό μου, όπως λέω πάντα στους παίκτες μου, η ένωση και η ευτυχία γεννιούνται μέσα από το ποδόσφαιρο» προσθέτει κάτι που δείχνει και λέει πολλά.

Σημειώνει, λοιπόν: «Το τέλος είναι συναρπαστικό, γιατί πέρα από τα αποτελέσματα που πάντα θα κρίνεται κανείς γι’ αυτά, πέρα από ένα στυλ που πάντα θα επιδιώκω να εφαρμόσω, είναι η ανθρώπινη επαφή και αντικατοπτρίζεται αυτό σε κάθε αποχαιρετισμό και στις κινήσεις κάθε παίκτη. Και πραγματικά το εκτιμώ πολύ αυτό.. Ευχαριστώ πολύ παιδιά, σε κάθε έναν από εσάς, για κάθε μέρα, κάθε δευτερόλεπτο, κάθε προπόνηση, κάθε εκδήλωση στοργής και πάνω από όλα σεβασμού. Θα σας κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου. Hasta siempre»!