AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Να… σπάσει αυγά στην Ιεράπετρα θέλει η ΑΕΚ Β

Το τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή του Πάσχα δίνει σήμερα (15:00) η ΑΕΚ Β που φιλοξενείται από τον ΟΦ Ιεράπετρας στο Βουζουνεράκειο σε εξ αναβολής της 26ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Νίκου Παναγιωτάρα προέρχεται από τη νίκη στο Ρέθυμνο επί της Επισκοπής με 1-3, δείχνοντας ότι το γκολ αποτελεί παρελθόν αφού στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές οι κιτρινόμαυροι έχουν πετύχει πάνω από δύο γκολ σε κάθε ματς. Ο Χρήστος Γιούσης ο 23χρονος εξτρέμ με 16 τέρματα οδηγεί την κούρσα στον πίνακα των σκόρερ στο Νότιο Όμιλο. Ο νεαρός άσος δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και στέλνει μήνυμα στους ανθρώπους της πρώτης ομάδας ότι “είμαι εδώ”!

Στο ματς του πρώτου γύρου, σε ένα συναρπαστικό ματς στο Αιγάλεω, η ΑΕΚ Β’ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον ΟΦ Ιεράπετρας, με τους κιτρινόμαυρους να έχουν και δοκάρι στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στα αγωνιστικά τώρα, ο προπονητής της Ενωσης, Νίκος Παναγιωτάρας έχει επιλέξει 22 ποδοσφαιριστές στην αποστολή και αυτοί είναι οι Θεοχάρης, Χατζηεμμανουήλ, Σταμούλης, Αρβανίτης, Παρράς, Μιτάι, Κορνέζος, Μπούσης, Κάτσικας, Λάτσι, Μπάμπης, Ρουκουνάκης, Μουστακόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Κορομηλάς, Πιτιλάκος, Γεωργέας, Γιούσης, Ευθ. Χριστόπουλος, Τζ. Γκαρσία, Κοσίδης, Ιατρούδης. Εκτός έμειναν οι Γκίνης, Γερολέμου, Ραντόνια και Γκολφίνος. Επιστρέφει μετά από σχεδόν τέσσερις μήνες ο Ανελ Σαμπανάτζοβιτς.