AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κανένα ενδιαφέρον της ΑΕΚ για Ετέμπο

Μπορεί σημερινό δημοσίευμα να αναφέρει πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Πίτερ Ετέμπο, ωστόσο δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από την ΑΕΚ.

Αυτή τη στιγμή η μεσαία γραμμή των κιτρινόμαυρων είναι πλήρης, ενώ προτεραιτότητα έχουν οι διαπραγματεύσεις με τη Θέλτα για τον Πινέδα. Στόχος των ανθρώπων της Ένωσης είναι να δώσουν τη “μάχη” τους για να κρατήσουν τον Μεξικανό χαφ. Όμως η περίπτωση δεν είναι μόνο στο χέρι τους αλλά και στα “θέλω” του ισπανικού συλλόγου. Ο ποδοσφαιριστής θέλει να συνεχίσει πάντως στην ΑΕΚ.

Όσον αφορά τον Ετέμπο; Πράγματι είναι μια καλή περίπτωση ποδοσφαιριστή αλλά στην ΑΕΚ ψάχνουν κάτι το παραπάνω. Ο 27χρονος Νιγηριανός μέσος αγωνίζεται φέτος στον Άρη, με τη μορφή δανεισμού από τη Στόουκ Σίτι, αλλά το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με την αγγλική ομάδα. Φέτος έχει κάνει καλή σεζόν με τους κίτρινους, μετρώντας 25 συμμετοχές, ενώ έχει ένα καλό βιογραφικό. Έχει αγωνιστεί σε Χετάφε, Λας Πάλμας, Γαλατασαράι, Γουότφορντ και Στόουκ Σίτι, ενώ είναι βασικό στέλεχος της εθνικής Νιγηρίας, με 44 συμμετοχές.