AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλυτα κυρίαρχη η ΑΕΚ στα εντός έδρας παιχνίδια κόντρα στον ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ έχει υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ 71 φορές για το πρωτάθλημα και έχει συνολικά 47 νίκες, ο ΠΑΟΚ 9 και 15 από τις αναμετρήσεις τους έχουν ολοκληρωθεί με ισοπαλία.

Για την διαδικασία των Playoffs με την συμμετοχή και του πρωταθλητή έχουν αναμετρηθεί τρεις φορές και ο ΠΑΟΚ δεν έχει ηττηθεί ως φιλοξενούμενος (2 νίκες – 1 ισοπαλία).

Συνολικά έχουν συναντηθεί εννέα φορές για τα Playoffs με όλες τις μορφές τους και η ΑΕΚ έχει επικρατήσει τέσσερις φορές, ο ΠΑΟΚ δύο και τρία ματς έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα, όλα με 0-0.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε την διαδικασία των Playoffs με εντός έδρας λευκή ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό, αλλά από εκεί και πέρα σκόραρε και στις τέσσερις αναμετρήσεις της, όπου και επικράτησε δύο φορές με 1-0 και ακόμη δύο με 3-1.

Η ΑΕΚ στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος επικράτησε με 2-0 και με εκείνη τη νίκη έσπασε ένα σερί που ήθελε τον ΠΑΟΚ να παραμένει αήττητος για επτά διαδοχικά παιχνίδια με τους Κιτρινόμαυρους, ενώ επικράτησε και στον Α’ Γύρο των Playoffs στη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να βάλει τέλος και στο αρνητικό σερί που είχε ως φιλοξενούμενη στην έδρα του ΠΑΟΚ.

71 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

47 ΝΙΚΕΣ ΑΕΚ

15 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

9 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

ΓΚΟΛ: 137-50