AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Έχασε από ΑΝΟΓ και… περιμένει

Την εντός έδρας ήττα από τον ΑΝΟΓ με 8-5 γνώρισε η ΑΕΚ στην 8η και τελευταία αγωνιστική της Β’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η «Ένωση» με αυτή την ήττα παραμένει μεν στη 2η προνομιούχο θέση του G2, με 30 βαθμούς, αλλά εκκρεμεί δε ο αγώνα του Υδραϊκού με τον Ηλυσιακό, οποίος είναι προγραμματισμένος να γίνει στις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (30/03).

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, στην ΑΕΚ «κόστισε» το πρώτο οκτάλεπτο, που δεν πέτυχε καν τέρμα, αλλά και το τρίτο, που σημείωσε μεν ένα, αλλά δέχθηκε τέσσερα. Η καλή εικόνα που έδειξε στο δεύτερο και στο τέταρτο, δεν άλλαξε τα δεδομένα.`

ΑΕΚ – ΑΝΟ Γλυφάδας 5-8

Τα οκτάλεπτα: 0-3, 2-0, 1-4, 2-1.

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης 2, Βούκσεβιτς 1, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης 1, Παπάκος, Στελλάτος, Αράγια, Μαυρωτάς Αρ., Χαϊδόπουλος, Ζαχόπουλος.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Ηλιόπουλος Αλ. 1, Σαρτζετάκης, Γκαρντιγιάν, Γούντχεντ Κ., Χαλυβόπουλος, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Πούρος 2, Αγκόρτσας 2, Τσαταλιός 3, Ηλιόπουλος Νεκ., Λεδάκης, Φωτόπουλος.