Με το βλέμμα στα πλέι οφ η ΑΕΚ

Το τελευταίο της παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος θα δώσει η ανδρική ομάδα Futsal σήμερα (16:30), στο κλειστό της Αγίας Παρασκευής.

Η ΑΕΚ τερματίζει στην δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια και επομένως, αφού δεν αλλάζει κάτι στη βαθμολογία, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν την ευκαιρία για… δοκιμές ενόψει πλέι οφ, όπου η ΑΕΚ θα διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή της στην κορυφή.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής αθλητές: Χριστόπουλο, Βλαστάρα, Γούση, Γκαϊφυλλιά, Αδαμόπουλο, Βούλετιτς, Βιτίνιο, Ντάτη, Παπακώστα, Καρύδα, Ταρνανίδη, Μάνο.

Ο Ανδρέας Ταρνανίδης δήλωσε στο aek.gr: «Είναι η τελική ευθεία πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Έχουμε να δουλέψουμε αρκετά πράγματα στις προπονήσεις και κατ’ επέκταση στους επόμενους αγώνες. Όσον αφορά τον αυριανό αγώνα, θα πρέπει να είμαστε από το πρώτο λεπτό συγκεντρωμένοι, με όσο το δυνατόν λιγότερα λάθη. Σε συνδυασμό με τα λίγα λάθη και την καλή αποτελεσματικότητα, να κερδίσουμε το παιχνίδι, μακριά από τραυματισμούς και να μπούμε δυνατά σε πλέι οφ και Κύπελλο».