AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Χωρίς… ανάσα με Πανελλήνιο για την 9η νίκη

Αφήνοντας πίσω την ευρωπαϊκή «μάχη» με την Γκόρνικ, η ΑΕΚ φιλοξενεί στο «Γ. Κασιμάτης» του ΟΑΚΑ (02/12, 15:30) τον Πανελλήνιο ΓΣ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Handball Premier.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας… χωρίς ανάσα, στοχεύουν μόνο στην 9η νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια, με στόχο να διατηρηθούν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ ακολουθούν το ταξίδι στην Ελβετία για την τελευταία αγωνιστική του EHF European League, το ταξίδι στην Έδεσσα για τον αγώνα με τον Αερωπό και το εξ’ αναβολής ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ/Όμιλο Ξυνή.

Υπενθυμίζεται ότι με απόφαση της Γ.Γ.Α. τα παιχνίδια στο «Γ. Κασιμάτης» διεξάγονται μέχρι νεοτέρας, κεκλεισμένων των θυρών.

Ο Ντράγκαν Τζούκιτς μετά το τέλος της προπόνησης, αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Παπαδιονυσίου και Παπαδόπουλο, λόγω προβλημάτων τραυματισμού. Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές είναι διαθέσιμοι.

Ο Νίκος Κρητικός δήλωσε στο aek.gr: «Συνεχίζουμε τη μεγάλη σειρά αγώνων, με την αναμέτρηση απέναντι στον Πανελλήνιο. Θέλουμε να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την Γκόρνικ Ζάμπρζε. Πιστεύω ότι με την απαιτούμενη συγκέντρωση και σοβαρότητα θα φτάσουμε στους δύο βαθμούς απέναντι σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο».