AEK ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ

Για το άλμα κορυφής με Ολυμπιακό και… κόσμο η ΑΕΚ

Τον Ολυμπιακό ΣΦΠ φιλοξενεί το Σάββατο (02/12, 18:45) η ΑΕΚ στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Volley League Γυναικών στο ΕΑΚ Ολυμπιακού Χωριού.

Η πρωτοπόρος και αήττητη ΑΕΚ, θέλει τη νίκη όχι μόνο για να επεκτείνει το αήττητο σερί της στο «8Χ8», αλλά και για να μεγαλώσει τη διαφορά της από την ομάδα του Πειραιά, που ήδη απέχει 4 βαθμούς (δείτε τη βαθμολογία εδώ). Οι «κιτρινόμαυρες» μπαίνουν στην τελική ευθεία του Α’ Γύρου του Πρωταθλήματος με δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια, ωστόσο είναι κατάλληλα προετοιμασμένες.

Και σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι άπαντες αναμένουν τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου της ΑΕΚ που καλείται να δώσει βροντερό «παρών». Τα εναπομείναντα εισιτήρια θα μπορεί να τα προμηθευτεί ο κόσμος έξω από το γήπεδο από τις 17:15. Οι έλεγχοι της αστυνομίας θα είναι ενδελεχείς.

Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το παιχνίδι σε live streaming από το AEK A.C. TV.

Ο Γιουνούς Οτσάλ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, έχοντας στη διάθεσή του όλες τις αθλήτριές του.

Η Λαμπρινή Κωνσταντινίδου δήλωσε στο aek.gr: «Ερχόμαστε από ένα σερί νικών και το γόητρο αυτού είναι να συνεχίσουμε έτσι, πόσω μάλλον όταν παίζουμε δυνατά παιχνίδια στην έδρα μας. Έχουμε κίνητρο και πάθος και πιστεύω αυτά ειναι τα κλειδιά για έναν αγώνα σαν κι αυτόν. Θέλω να στείλω κι ένα μήνυμα για τον κόσμο. Τον ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξή του. Τον περιμένουμε και το Σάββατο, γιατί είναι ο 7ος μας παίκτης. Τον θέλουμε στο πλάι μας και να παίξουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να φθάσουμε ως τη νίκη».

Με τη σειρά της η Σοφία Κοσμά δήλωσε στο aek.gr: «Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Παιχνίδια όπως αυτό είναι και ψυχολογικής, αλλά και βαθμολογικής σημασίας, πράγμα το οποίο μας κάνει να προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για το αποτέλεσμα που κυνηγάμε, που δεν είναι άλλο από τη νίκη. Πολύ σημαντική θα είναι για μία ακόμα φορά η παρουσία του κόσμου μας. Μας δίνει παλμό και ψυχή σε κάθε ματς και τον ευχαριστούμε».