AEK FCΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με γεμάτο “οπλοστάσιο” η ΑΕΚ απέναντι στον Λεβαδειακό

Η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του αυριανού (13/2, 18:30) αγώνα με αντίπαλο τον Λεβαδειακό ολοκληρώνεται σήμερα με τον Ματίας Αλμέιδα – εκτός συγκλονιστικού απροόπτου – να έχει πληθώρα επιλογών και φυσικά την ψυχολογία στα ύψη μετά την νίκη – μισή πρόκριση επί του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στη σημερινή και τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τους Βοιωτούς θα δείξει αν ο Τζαβέλλας θα βρίσκεται ή όχι στην αποστολή. Ο Έλληνας στόπερ αποχώρησε με ενόχληση από το ντέρμπι της Πέμπτης αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό. Εκτός μάχης είναι πάλι οι Φερνάντες και Μοχαμάντι, που συνεχίζουν ατομικό αλλά πολύ σύντομα θα είναι ξανά διαθέσιμοι.

Προβλέψεις για την ενδεκάδα δεν μπορούν να γίνουν ακόμη με ασφάλεια, αλλά όλα δείχνουν πως θα επιστρέψουν στην ενδεκάδα οι περισσότεροι από όσους παίζουν συνήθως στο πρωτάθλημα. Δηλαδή ο Αθανασιάδης στο τέρμα, οι Μουκουντί και Βίντα στα στόπερ, ο Ρότα στα μπακ, ο Γιόνσον και ο Πινέδα στα χαφ, ο Άμραμπατ στα άκρα και ο Αραούχο στην επίθεση. Υπάρχουν και οι επιλογές παικτών που αγωνίστηκαν την Πέμπτη, όπως δηλαδή οι Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και Γκαρσία.

Δεν αποκλείεται ο Αλμέιδα να δώσει ανάσες σε παίκτες που τις χρειάζονται όπως είναι οι Χατζισαφί και Γκαρσία. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στο μυαλό του Αργεντίνου κόουτς, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την κατάσταση των αποδυτηρίων και των παικτών του.